Imi pun un plic de Lipton intr-un pahar cu apa fierbinte si deschid laptopul.

Postarea asta este pentru indragostitii….de carte.

Volumul doi din seria “Pe strada Dublin” se numeste “Pe strada Londra” si se petrece tot in Scotia avand personaj principal pe Jo Walker o eroina intr-o alta poveste sensibila si emotionanta.

Cum reactionezi cand te vezi singura si simti ca singura sansa ca fratele tau sa aiba o viata decenta, este sa iti gasesti tu stabilitatea emotionala? Incepi si cauti pe cineva cu care sa imparti aceste ganduri, intamplari si sentimente incercand pe cat posibil sa ascunzi o parte din viata ta pentru ca relatia sa functioneze … cum esti vazuta din exterior? O femeie slaba care cauta dragoste in portofelul partenerului… Slava Domnului ca ai niste prieteni ascultatri si saritori ca altfel ai fi ajuns la nebuni. Ce faci cand gasesti pe cineva care te atrage si nu e tocmai potrivit cauzei tale? Faci orice ai in putinta sa il indepartezi pentru a nu te arunca in acel abis gol si negru sub forma de dragoste nebuna pentru o persoana care nu merita.

Din dragostea pentru binele fratelui ei, Jo apeleaza de cele mai multe ori la creier in a-si alege un partener, insa atunci cand intervine inima, ceva nu mai functioneaza corect.

Cameron McCabe, caci despre el este vorba, este genul de personaj dur (atat de clasic), exagerat si fermecator care reactioneaza ca un copil, ruinand tot in jur atunci cand nu primeste ce vrea.

Relatia dintre cei doi nu este intocmai genul ala de “asa da”, ci mai degraba este genul de relatia vicioasa plina de atractie erotica.

“-Ti-a spus cineva ca esti cel mai detestabil, ingamfat, fatarnic, insuportabil idiot care a existat vreodata?
Pieptul mi se ridica si cobora din pricina furiei.
Expresia lui Cam s-a innegurat, iar privirea i-a alunecat asupra pieptului meu inainte de a se abate din nou asupra fetei mele. Privirea lui m-a facut sa ma inrosesc si mai tare.
-Usurel, scumpo. Daca o tii in ritmul asta, ai sa-ti epuizezi tot calendarul de cuvinte intr-o singura seara.”

– Samantha Young, Pe strada Londra

De aceasta data, Samantha Young ne surprinde din nou cu o lectura furtunoasa care abordeaza mai multe teme raspandite la poli opusi.

pe-strada-londra-cover-bookpe-strada-londra

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: