Mai dragilor, voi credeti in prietenii intre persoane de sex opus?

Am obisnuit o buna perioada sa tin asfel de prietenie pentru ca un barbat nu te minte, nu te judeca si nu dezvaluie secretele tale, este mult mai sigura o prietenie cu un barbat decat cu o femeie si asta am practicat-o de multe ori.

“Pe strada Jamaica” abordeaza acest tip de relatie iar mie personal mi se pare cea mai buna carte din serie. Lasand la o parte povestile sensibile pe care Samantha ni le-a prezentat anterior, acum ne delecteaza cu o poveste mai naiva si mai tinereasca, fara griji prea multe dar la fel de consistenta.

Olivia este genul de fata pierduta in lumea cartilor, atat de devotata carierei si o bibliotecara de succes, singuratica si visatoare.

Nate Sawyer este cel mai bun prieten al ei, atat de atragator si sarmant un bun prieten de sunat oricand intervine ceva cu cicatrici inca nevindecate dintr-un trecut dureros.

Atat de atent si grijuliu, incepe sa o considere pe Olivia mai mult decat o prietena iar teama ca ea nu va fi de acord cu sentimentele lui il fac pe acesta sa ia decizii ce ii afecteaza prietenia, ranind-o…

„Ochii ii stralucira cand intelese ce-i spuneam si ne-am indreptat spre iesire. I-am trimis un mesaj lui Jo, spunandu-i ca plecam si am mers repede, in tacere, pana pe strada Jamaica. Sus, in dormitor, unde incepuse, de fapt, toata povestea, am facut dragoste cu Nate incet, promitandu-i cu fiecare parte din mine ca acel apoi pe care il gasiseram impreuna… ei, bine… era pentru totdeauna.“

-Pe Strada Jamaica de Smantha Young

O lectura usoara in care personajele se confrunta in scene senzuale, dramatice, pline de umor sau incarcate de emotie, inca o carte extraordinara de la Samantha Young.

pe-strada-jamaica

Anca GV

1 comment

  1. Am citit cartea… Mi-a plăcut, doar ca după părerea mea , seamănă foarte mult cu ” expertul seducător” !!
    Aștept celelalte volume traduse, oare se va întâmpla ?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: