despre kimonouri

Da, kimonourile sunt inca in tred oferindu-ne acel aer boem, romantic si plin de feminitate. Ma bucur nespus sa vad ca si anul acesta au aparut in pictorialele din revistele de moda pentru ca este foarte versatil si asa cum am spus si mai sus, ne ofera un look unic; kimonourile reprezinta o alegere reusita atunci cand dorim sa ne completam tinuta cu o piesa vestimentara de efect.

In ultima sesiune de shopping am urmarit nuante si imprimeuri dar si aplicatiile de pe ele si am ramas complet surprinsa de cat de simple sunt realizate iar materialul, ori organza, ori chiffon este frumos colorat cu imprimeuri florale sau forme geometrice dar si in nuante tari simple sau colorate in nuantele anului.

IMG_4953

Cautand pe SheIn sau de ce nu, Ebay, am vazut o multime de modele si am avut de unde ma inspira pentru noua creatie asa ca am intrat si pe canalul de youtube al fetelor Q2HAN de unde m-am inspirat pentru tipar.

Nu stiu daca v-am mai povestit despre ele dar sunt fantastice, le ador si le apreciez enorm pentru muca lor, am invatat o multime de lucruri despre croitorie uitandu-ma la filmuletele lor si am doar cuvinte de lauda la adresa lor.

Una peste alta, intrati si voi la ele pe canal daca sunteti interesate, au o multime de alte tutoriale care merita incercate.

Revenind, kimonoul meu nu are parte de ciucuri pentru ca nu am gasit inca sa cumpar aici dar abia astept sa ajung in Romania sa merg in prima mercerie pentru a-l completa. Una alta l-am lasat asa si in plus fata de Q2HAN, l-am facut mai lung.

Nuanta de corai pe care am avut-o pica foarte elegant si am sa il port cel mai probabil cu sandalele cele noi despre care v-am vorbit in postarea anterioara si pantaloni scurti si pentru un contrast puternic, un maiou alb.

IMG_49533IMG_495322

Voi cu ce l-ati purta?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s