Da, kimonourile sunt inca in tred, oferindu-ne acel aer boem, romantic si plin de feminitate. Ma bucur nespus sa vad ca si anul acesta au aparut in pictorialele din revistele de moda pentru ca sunt foarte versatile si asa cum am spus si mai sus, ne ofera un look unic. Kimonourile reprezinta o alegere reusita atunci cand dorim sa ne completam tinuta cu o piesa vestimentara de efect.

In ultima sesiune de shopping am cules si ceva inspiratie, am urmarit kimonourile din magazine si le-am studiat croiala, materialul si imprimeurile. Marea majoritate sunt realizate din materiale ca chiffon sau organza si au imprimeuri florale sau geometrice.

IMG_4953

Cautand pe SheIn sau de ce nu, Ebay, am vazut o multime de modele si am avut de unde ma inspira pentru noua creatie, dar am intrat si pe canalul de youtube al fetelor Q2HAN de unde m-am inspirat pentru tipar.

Nu stiu daca v-am mai povestit despre ele dar sunt fantastice, le ador si le apreciez enorm pentru muca lor, am invatat o multime de lucruri despre croitorie uitandu-ma la filmuletele lor si am doar cuvinte de lauda la adresa lor.

Una peste alta, intrati si voi la ele pe canal daca sunteti interesate, au o multime de alte tutoriale care merita incercate.

Revenind, kimonoul meu nu are parte de ciucuri pentru ca nu am gasit inca sa cumpar aici, dar abia astept sa ajung in Romania, sa merg in prima mercerie pentru a-l completa.

Nuanta de corai pe care am avut-o pica foarte elegant si am sa il port cel mai probabil cu sandalele cele noi despre care v-am vorbit in postarea anterioara si pantaloni scurti, iar pentru un contrast puternic, un maiou alb.

Voi cu ce l-ati purta?

IMG_49533
IMG_495322
kimono

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: