Ador aceasta nunate de maro si o port de cele mei multe ori la geanta sau incaltaminte. Incaltamintea neagra mi se pare banala iar o geanta neagra este eleganta, adevarat dar… toata lumea opteaza pentru negru asa ca am preferat sa cedez locul nemuritoarei nuante de maro.

Prin liceu cand eram obsedata ca totul sa se asorteze am fost fana pe rand a bleomarinului, a griului petrol, sau a griului deschis iar usor usor acel gri l-am transformat in camel si a ajuns ca in ziua de azi sa fie in aceasta nuanta de maro.

Patofii Oxford, nu i-am mai purtat de ceva vreme pentru ca nu mai aveam ceva atat de perfect pentru ei, combinatia de jeans cu pantofi oxford mi se pare foarte nereusita asa ca am incercat sa ii adaptez purtandu-i cu rochite sau fuste.

12993559_759717087492217_6669237346760153066_n

Despre plimbarea noastra? Se intampla sa stam de un an jumatate in Assens si nu am reusit sa exploram micul orasel in intregime asa ca am ajuns sa vedem marea din alt loc, unul mult mai linistit si mai salbatic si stand si admirand-o mi-a zburat gandul la vara, ascultand o melodie ca asta si plimbandu-ma in bataia brizei calde, aroma sarata a marii invaluindu-ma si transpunandu-ma exact in visele mele cele mai bune, un apus de soare de iulie si o stare de fericire coplesitoare…

img_5035
img_5030
img_5038
img_4976d
img_4977
img_5004
img_4996

Detalii outfit:

Bluza: Monki
Colier: H&M
Pantaloni: Creatie proprie
Vesta: New Yorker
Pantofi: H&M
Geanta: H&M

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: