high waisted pocket shorts | Q2HAN

Venirea primaverii pentru mine inseamna sa ies din monotonie si sa fac mici schimbari care difera in functie de dorinta (schimbarea hainelor din garderoba, noutati prin casa, redecorat, etc.)…

Zilele acestea au fost atat de pline de treaba incat nu am avut timp nici sa mai respir…Am inceput de data trecuta sa va spun ca ma pregatesc cu mare entuziasm sa plec in tara sa imi vizitez familia si prietenii dar si sa imi fac ordine si curatenie in apartament.

Una din primele noutati a fost cand am cumparat aceasta bucate de material si nu stiam ce sa fac din ea… ei, am gasit eu ceva tutorial la Q2HAN si am reusit sa pun bazele unei tipar pentru o pereche de pantaloni scurti cu buzunare numai buna pentru primavara alaturi de un dress gros. Nu am parte de o primavara romaneasca cu trecere directa din iarna in vara asa ca trebuie sa mai pun ceva gros pe mine inainte sa ies din casa.

cover

Am facut tiparul si m-am apucat de cusut rapid pentru a iesi gata la timp cu minunatia asta de pereche de pantaloni numai buni pentru sezon.

Am sa va las cateva poze si alaturi de ele, tutorialul fetelor in caz ca o sa capatati curaj sa deveniti propiul vostru designer.

pantaloni2pantaloni4pantaloni5pantaloni_1pantaloni6

Pantalonii i-am purtat intr-o tinuta foarte casual usor copilareasca pentru ca imi aminteste de perioada din liceu cand incercam sa imi adaptez uniforma (pe care oricum nu o purtam) pe care am sa v-o prezint intr-o postare viitoare.

pantaloni_final

Pana data viitoare, va imbratisez cu drag, am fugit la treaba!

One thought on “high waisted pocket shorts | Q2HAN

  1. Pingback: niciodata ca tine | Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s