Buna dimineata suflete frumoase!

Momentul mult asteptat a ajuns la final, nu, nu este o recenzie despre “Descatusarea de Sylvia Day” asa cum probabil va asteptati din partea mea, iar asta pentru ca sunt extrem de ocupata si nu mai apuc sa citesc pe banda rulanta ca alta data, dar sa zicem ca ma adaptez.

Azi, va prezint ultimul volum din seria “Slammed” pe care inca nu l-am terminat, mai am doar cateva pagini pana la marele final, pana la despartirea de aceasta serie draga. Am iubit seria asta chiar de cand am citit primele pagini, atea emotii, atata suferinta si atatea personaje drage pierdute, m-au tinut mereu cu lacrimi pe obraz, ba de tristete, ba de fericire. Sunt emotiva, si mai ales cand sunt obosita si daca mai citesc si seara, e clar…

“Point of retreat” s-a terminat cu o nunta si era cam logic ca daca vorbim de volumul trei sa fie despre luna de miere, pana aici totul nou. Ce nu este nou, faptul ca tot Will conduce povestea, faptul ca se leaga tot de trecut, acum poate va intrebati, pai bine… Ce facem? O luam de la capat?

Luna de miere ii aduce pe cei doi intr-o camera de hotel undeva “departe” de casa intr-un mediu ambiant simplu, perfect. Multa dragoste, zambete si curiozitati, ne dau de inteles ca nu stim chiar tot. Trecutul legat de relatia lor il stim din primul volum cand Lake ne-a facut cunostinta cu tot, dar relatat din perspectiva lui, face ca multe din situati sa capete un alt inteles.

Credeti ca stiti tot? Ca nu mai aveti ce afla daca veti citi volumul acesta din perspectiva lui? Oare aveti idee cate s-au intamplat in plus? Doamne… eu chiar nu inteleg, cum de cele mai mici “chichite” pot rezolva mistere intregi?!

Dezamagitor (din punctul meu de vedere) este faptul ca se pune foarte mult accent pe trecut (tinde sa plictiseasca, dar asta face diferenta) si poate prea putin pe relatia lor actuala, cum sunt ei dupa nunta, evolutia baietilor si amuzamentul obisnuit chiar imi lipsesc cu desavarsire.

Cum se va termina? Peste cat timp ii vom regasi si cat de mult se va mari familia lor? Sunt un mister si pentru mine!

O serie adorabila, pe care v-o recomand cu cea mai mare caldura, e greu sa te dezlipesti de asemenea personaje, impactul pe care l-au avut si emotiile traite fac ca totul sa fie de neuitat.

20160706_105908

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: