A adopta cat mai multe elemente ce alcatuiesc o tinuta vintage, inseamna sa fiu eu, pe langa faptul ca tinuta asta nu are nici o piesa vestimentara noua in compozitie, bluza aleasa este o creatie proprie si am mai prezentat-o anterior tot intr-o tinuta retro pe care o puteti gasi AICI.

Premisa blogului a fost sa va arat ca nu aveti nevoie de haine noi pentru a crea un outfit nou, ci de hainele existente asortate si combinate in asa fel incat sa arate wow si asta am de gand sa urmez chiar daca nu sunt considerata “la moda”.

Intotdeauna elementele minore ca: perechea de cercei pe care o porti sau culoarea rujului ales, felul in care ai manechiura sau coafarea parului, fac diferenta.

Alaturi de outfitul ales daca ii mai adaugam si o atitudine increzatoare cu siguranta va intoarce privirile si nu puteti sa spuneti ca nu am dreptate, de cate ori nu vi s-a intamplat sa fiti mai “aranjate decat in mod normal” si cineva sa va priveasca insistent? Nu e asa ca sporeste increderea in propria persoana?

retro1-2
retro5-2
retro3-2
retro4-2
retro2-2

Detalii outfit:

Top : Creatie proprie
Knit : Zara
Pantaloni : Creatie proprie
Sandale : Deichmann
Geanta : H&M
Accesorii : Creatie proprie

Anca GV

6 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.