20160909_1236541

Mi-a fost greu sa imi iau la revedere de la Gideon si Eva pentru ca mi-a placut povestea inca din primele pagini ale primului volum, faptul ca a evoluat destul de “dificil” este partea a doua. Spun dificil legandu-ma de cat de banala a devenit pe parcurs, intensitatea si intamplarile nu au mai fost ca la inceput iar asta a facut ca volumul IV si V sa fie mai greu de parcurs. Dovada sunt si mesajele de la voi care mi-ati spus ca l-ati citit destul de greu.

Am ramas familiarizata cu stilul autoarei chiar daca a trecut mai bine de doi ani de cand incerc sa termin aceasta serie iar in carte, actiunea se desfasoara pe aproximativ 3 luni intense de cand cei doi s-au cunoscut.

Primele pagini ne intampina cu dialoguri simple alaturi de secvente de “reamintire” in care pur si simplu am murit de plictiseala, consider ca un adevarat fan al seriei ar trebui sa stie cele mai mici detali si peste 2 ani daca il intrebi, nu este nevoie ca autor sa incluzi din nou pe scurt acea scena din trecut care dus la ceea ce se intampla in momentul respectiv,  mai sunt de parere si ca romanul acesta ca si “Fascinatia” au fost scris pentru profit mai mult decat pentru dorinta de a incanta cititorii.

Alt aspect care mi s-a parut destul de deranjant, in capitolele sustinute din perspectiva lui Gideon, nu distingem un caracter masculin, propriu si sunt sigura ca un barbat normal nu se concentreaza pe aspecte ca “piciorul chiuvetei era din materialul x si lumina invaluia incaperea…” sau “femeia avea o rochie de nu stiu ce culoare si parul prins intr-un coc lejer in varful capului”, aceleasi impresi pe care le regasim cand citim capitolele din perspectiva Evei… inteleg perfect ca el este protector si iubitor, atent la orice il inconjoara dar consider ca nu s-a pus accent pe diferenta dintre caractere.

M-am bucurat sa vad totusi ca iubirea dintre cei doi a invins toate obstacolele ce li s-au ivit in cale, imi place cum au evoluat si cat de stransa a devenit legatura dintre ei.

Stiu ca am criticat acest roman de parca as avea vreun drept sa fac asta dar, imi place sa cred ca raman la fel ca toata lumea, un simplu cititor care isi exprima parerea liber in scris aici pe blog.

Vi-l recomnad cu caldura in ciuda a tot, o serie care merita citita maia les acum ca este finalizata si nu trebuie sa asteptati ca noi, restul, niste ani pana la finalizarea ei.

20160909_123654320160909_123654220160906_140708

Anca GV

28 comments

  1. Buna! De pe blogul tau am aflat de seria Crossfire, de care m-am indragostit, am ajuns la final si as vrea tare mult pdf-ul volumului 5. Ti-as fi recunoscatoare!

    Like

  2. Buna, de 2 saptamani incerc sa descarc acest volum, dar se pare ca nu mai este valabil. Ma poti ajuta, te rog?

    Like

    1. volumul a fost oferit spre download free doar 2 zile
      incalc f tare legea drepturilor de autor si nu imi permit ca sa imi fie inchis blogul

      Like

  3. Îmi plac cărțile, mai ales romane de dragoste. Am citit toate cărțile care sunt pe blogul tău, felicitări, să o ți tot așa

    Like

  4. Anca, multumim pentru carte si pentru recenzie. Dupa postarea ta pe facebook despre cat de greu citesti cartea, nici nu ma gandeam sa o mai lecturez:))))))), dar revenind la ganduri mai bune in randurile de mai sus, in recenzie, ma incumet sa aflu ce s-a intamplat mai departe…

    Like

  5. Sunt de acord cu părerea ta….aceeași lucruri am constatat si eu, si de aceeași parere sunt ca seria merita citită…😉

    Like

    1. eu cred ca le incurci cam rau
      “Descatusarea de Sylvia Day” este volumul 5 al seriei Crossfire. Ce treaba are Grey cu tot?
      volumul 2 din seria 50 de umbre, din perspectiva lui Grey va aparea odata cu filmul in februarie 2017.
      Asta e!

      Like

    2. Alina draga , primul volum e Atracția al doilea Revelația ,al treilea Implinirea ,al patrulea Facinatia si ultimul volum e Descătușarea … Grey are 3 volume din perspectiva Anei si unu din perspectiva lui Grey al doilea apare cum a zis si Anca in 2017 când apare filmul …

      Like

    3. Stai liniștita se mai întâmpla… Noi incepatoarele nu știm unde sa ne uitam sa vedem ce carte e ,câte volume are,daca a aparut si atunci întrebam 😊Pupici …!

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.