Azi simt ca e toamna in toata regula, exact cand mi-am propus sa va aduc un diy despre CHOKER, stiti, poate ati vazut, poate sunteti deja fane, acel gen de colier care vine fix pe gat, din materiale usor elastice, sub diferite forme.

A fost nebunie cu ele mai toata vara alaturi de bluzitele off shoulder, reteta ideala pentru un look diafan si feminin.

Stiu ca am intrat in sezonul rece, dar mai stiu si ca se vor purta alaturi de pulovere over size cat mai decupate in partea de sus pentru un look foarte senzual.

Mai jos am sa va las o lista cu materiale necesare si pe scurt, am sa spun cum l-am realizat pe al meu.

Materiale necesare:

1,5 m. snur
O forfecuta
4 margelute
1 pandantiv
1 incuietoare
5 inelute de lagatura
O rigla
Un patent

choker7

Am masurat cu rigla circumferinta gatului meu si am scazut 2 cm. pentru a lasa loc de incuietoare,  dupa care am taiat o bucata de snur.

Snurul ramas, l-am taiat in doua bucati egale.

Pe bucata mica am inserat cele 2 bilute si pandantivul dupa care, fiecare capat l-am unit cu o bucata de snur lung si l-am prins cu ajutorul unui patent in tablita de la incuietoare, am repetat acelasi proces si pentru celalalt.

choker6
choker5

Cu inelutele, am prins incuietoarea de intregul ansamblu si astfel am recuperat cei 2 centimetri scazuti anterior. Daca vi se pare prea strans (eu nu am avut probleme), mai adaugati inca un inelut la partea din spate a incuietori si tot asa pana gasiti exact dimensiunea confortabila.

choker4

Cele doua snururi ramase libere se leaga intr-o funda asemeni sireturilor, iar pe capete se insereaza restul de margele facand cate un nod dupa bunul plac.

choker1
choker2

Sper ca va fost de folos acest tutorial, eu mi-am propus sa inmultesc colectia asa ca lasati-ma sa stiu daca vreti sa vedeti si alte modele.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: