tablou

Stiu ca am disparut, m-am impolmolit, nu ma mai atrage nimic in clipa asta sa citesc, simt ca “m-am saturat” de povestile de dragoste si vreau sa iau o pauza, sunt in cautarea unor carti de pshilologie cu tenta de autocontrol, dezvoltare personala… Ca o mica paranteza, daca aveti cate ceva de acest gen pe care le-ati citit si din care ati putut trage o invatatura zdravana, lasati-mi si mie sugestiile voastre fie in sectiunea de comentarii, fie in categoria contact a blogului.

M-ati tot intrebat ce sa va mai recomand dar vin cu un as din maneca si va aduc o lectura la fel de placuta ca cea din postarea precedenta,”Tablou pentru o poveste de dragoste” de Richard Milward este o alternativa isteata de a-ti infrumuseta ziua, chiar si una mohorata.

Prezentata sub forma unui paragraf fara dialoguri, cartea ne indica pe rand viata mai multor cupluri cu vicii si povesti ce atarna de un fir de ata.

Am fost intampinata in primele pagini de Bobby Artistul care da, chiar e artist, un pictor extraordinar prins in lupta sa spre celebritate alaturi de iubita lui, un prieten bun-Johnnie cu o viata la fel de normala imbibata in droguri, alcool si sex, toate adunate sub acelasi acoperis si relatate cu acelasi limbaj colorat bine cunoscut.

De ce v-o recomand? Faptul ca reuseste sa te surprinda cu lucruri marunte si iti ofera sansa sa observi ca oricat de rau poate fi, atunci cand ai dragoste poti depasi linia inimaginabilului.

Ce m-a surprins si de ce o consider o carte buna? Pentru ca daca as avea-o aici cu mine, as reciti-o, fara sa stau pe ganduri, pentru ca am avut ce invata din ea, pentru ca este amuzanta si pentru ca este reala, te tine cu picioarele pe pamant.

Cartea a carei varianta eu am citit-o in format clasic, o puteti gasi cred, cel mai repede la un anticariat sau pe elefant.ro sau puteti incerca chiar si pe okazii.ro nu am gasit pe nicaieri varianta ei in Pdf. din pacate.

tablou spatetablou si merebiblioteca

Anca GV

2 comments

 1. Hey, ti-am citit postarea si am vazut ca esti in cautarea unei carti cu tenta psihologica. Am cateva recomandari, dintre care:
  De Trei Ori În Zori
  Idiotul
  Temă Pentru Acasă
  Iti recomand in special De Trei Ori In Zori. Este o carte pe care o vei citi in maxim 2 ore.

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: