Un roman ce mi-a fost recomandat de multe dintre voi si vazandu-l atat de mediatizat ca sa zic asa, am inceput sa caut despre el si mi-am zis: “Il vreau!”

aerul pasiunii

Descrierea editurii:

“Vor mai putea oare sa regaseasca bucuria de a trai?
Un roman din seria Elemente.
Stai departe de el, mi s-a spus. E crud. E lipsit de sentimente. Are mari probleme.
E usor sa judeci un om dupa trecutul lui. Sa te uiti la Tristan si sa vezi un monstru.
Dar eu n-am putut sa fac asta. A trebuit sa accept ca e un om distrus pentru ca si eu eram la fel.
Eram amandoi goi pe dinauntru. Amandoi cautam altceva. Ceva diferit. Amandoi voiam sa lipim la loc bucatile din trecutul nostru sfaramat. Si apoi aveam poate sa invatam din nou sa respiram.
Elizabeth si-a pierdut iubirea vietii ei, dar cand il intalneste pe Tristan Cole isi da seama ca acesta a suferit o pierdere mult mai mare. Intr-un accident de masina, Tristan si-a pierdut atat sotia, cat si copilul.
Impresionata si dornica sa-l ajute, Elizabeth il urmareste pe vecinul ei misterios, incercand din rasputeri sa doboare zidul pe care acesta l-a ridicat in jurul sau, sa afle mai multe despre trecutul si despre sentimentele lui cele mai ascunse.
Tristan se deschide usor-usor in fata lui Elizabeth si isi da seama ca doua suflete ranite se pot lega mai usor atunci cand pierderile suferite sunt atat de asemanatoare.”

flori-mici

Conform Goodreads, acesta este volumul unu al seriei “Elemente”, o serie foarmata la ora actuala din trei volume, urmand ca volumul patru sa fie publicat in anul ce vine, seria este in engleza iar la noi a fost publicat abia primul volum la editura Trei.

Romanele nu au legatura intre ele sau cel putin asa am vazut din prezentarile de pe Goodreads, ceea ce pe mine ma bucura extraordinar.

Tot de la editura aflam ca: “Brittainy C. Cherry a fost dintotdeauna indragostita de cuvinte. A absolvit Carroll University cu o diploma in arta teatrului si in scriere creativa. Adora sa scrie scenarii, sa interpreteze diverse roluri si, desigur, sa danseze. Crede ca toata lumea trebuie sa se bucure de trei lucruri: cafea, ceai si vin! Locuieste in Milwaukee, Wisconsin, cu familia ei. Cand nu se ocupa de un milion de treburi sau inventeaza povesti, probabil se joaca impreuna cu animalutele ei adorabile.”

Volumele seriei:

The Fire Between High & Lo
The Silent Waters
The Gravity of Us

Sper sa va convinga si pe voi caci eu abia astept sa pun mana pe ea.

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: