brad-battle#bradbattle este un proiect foarte drag la care am lucrat cu Five of Hearts timp de aproape doua saptamani si pe care abia astept sa vi-l dezvaluim in intregime.

Cand am impodobit bradul impreuna cu prietenul meu, dezvoltam fel de fel de idei ticnite legate de cum am putea face un site sau o aplicatie pentru telefon pornind de la hashtagul brad battle (batalia brazilor), cum am putea aduna utilizatori si cum am putea sa facem publicitate.

Dupa toate ideile adunate am decis sa realizam o aplicatie pentru Facebook dar pentru ca timpul a fost foarte scurt si procedura de aprobare dureaza foarte mult, am decis ca mai bine ar fi sa realizam o aplicatie pentru Desktop, se poate utiliza si de pe mobil sau orice alt dispozitiv insa experienta nu este aceasi.

Aplicatia are la baza ideea de competitie, vrem sa vedem care este cel mai frumos brad al anului 2016. Pentru asta vom avea nevoie de voi, regulamentul este simplu, faci o fotografie frumoasa cu bradul de acasa si o incarci pe aplicatia #bradbattle iar de aici poti alege sa faci una din doua lucruri, sa ii votezi pe ceilalti brazi inscrisi si vei fi recompensat cu un vot la fiecare cinci voturi oferite sau sa lasi ca totul sa se adune in functie de ce au votati ceilalti.
P.S. Nu trebuie sa fi inscris in competitie pentru a vota, este de ajuns sa fi logat.

Aplicatia a fost creata cu scopul de a fi foarte prietenoasa, usor de utilizat si amuzanta, un nou mod de relaxare in aceasta perioada.

O puteti gasi AICI sau pe pagina mea de Facebook.

regulament

Fiind un proiect mic, foarte mic si timpul destul de scurt nu am reusit sa adunam sponsori astfel incat sa oferim si un premiu la finalul competitiei.

Speranta mea, a noastra este sa va placa ideea, sa o imbratisati calduros si sa va distreze asa cum a facut-o si cu noi si ca la anul sa reusim sa ne mobilizam mai mult decat acum, astfel incat sa ridicam stafeta la un alt nivel.

Astept feedback-ul vostru iar pentru orice tip de reclamatie sau intrebare, puteti lasa un email la adresa : hashtagbradbattle@gmail.com

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: