pervertirea-educatie-sexuala-pentru-neveste_1_fullsize

Ei da, asa carti sa citesc tot anul!

Am urat putin toata valvataia asta cu sarbatorile de iarna pentru ca nu am reusit sa stau o clipa in liniste si sa ma bucur de o carte buna langa brad, s-a intamplat mereu noaptea tarziu si mereu adormeam pe canapea in sufragerie nestiind a doua zi la ce pagina am ramas.

pervertireafff

“Pervertirea – Educatie sexuala pentru neveste”, cand vezi titlul asta ai zice ca este ceva pur erotic din prima pagina pana la ultima, cand defapt este o poveste de dragoste tare seducatoare plina de pasiune cu mult suspans.

Justin cu al sau “centru” pe nume Oasis reprezinta o scoala in care cele mai bogate neveste invata cum sa isi satisfaca sotii astfel incat dupa inceperea unui mariaj, acestea sa nu mai fie tradate sau inselate. Pana aici, totul pare extraordinar de erotic si vulgar insa, citind mai tare, ve-ti intelege ca povestea este extrem de cuminte si atent construita in ciuda copertii.

Instructorul Justin Drake cu toate principiile lui si regulile create astfel incat afacerea sa ii functioneze perfect, in secret si departe de ochii presei, se simte extraordinar de atras si incitat de Allison Elliot-Carr sotia unui influient afacerist pe nume Evan Carr. Pana la urma orice barbat are voie sa cedeze atunci cand vede o femeie inalta, cu bucle ca de foc si ochii azurii insa de la a fi atras pana a ajunge sa petreci seri si apoi nopti in compania ei, nu poate duce nicaieri bun o astfel de poveste, decat la declin.

Am stat in suspans si confuzie pana in ultimele 20 de pagini, nu intelegeam cand si cum de cartea va avea happy end mai ales ca ma apropiam de sfarsit, incepusem sa sper la un al doilea volum cand am vazut in ce fel evoluase povestea.

Mi-a placut foarte tare ca in ciuda suspansului, nu m-a plictisit deloc, in ciuda faptului ca a fost narata de un barbat, nu a fost deloc narata prost si chiar a fost foarte masculina, nu m-a deranjat deloc nici faptul ca parca toata trebea a fost “subtire” si relativ usor de citit, ba chiar au facut din ea o lectura superba, rasturnarea de situatie de la final a fost ca o revelatie lasandu-ma cu un gust dulce dupa tot.

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: