Bineinteles ca trebuie sa o citesc, am terminat primul volum anul trecut si nu ma incanta deloc ideea de a lasa treaba neterminata dar in fond cam asta cred ca este singurul interes pentru ea.

dorinte-interzise_1_fullsize

Descrierea editurii:

“Ai devorat Secrete intunecate? Intra in lumea Dorintelor interzise si vei ajunge pe culmile extazului…
Dupa ce se casatoreste cu regizorul de film Lewis James, Harriet Radcliffe afla cu uimire ca sotul ei a invitat un alt cuplu, Noella si Edmund, sa li se alature in luna de miere.
Lewis vrea sa realizeze inca un film de succes, in stil cinéma vérité, inspirandu-se din viata reala. Stiind ca Harriet e atrasa de Edmund, Lewis o provoaca sa si expuna cele mai ascunse fantezii. Dar Edmund o doreste pe Harriet, dejucand planul lui Lewis, care isi da seama ca trebuie sa lupte pentru a-si recastiga sotia…
In Dorinte interzise, rolurile se inverseaza, iar povestea se transforma intr-una deosebit de incitanta.
Fara o vorba, Harriet si a arcuit spinarea, iar Edmund a vazut cum abdomenul ei suplu se inalta spre el. Cu un zambet aproape imperceptibil, Edmund a luat un strugure din castronul cu fructe si l-a rostogolit cu palma peste carnea ei dezgolita si tensionata. Harriet a gemut, surprinsa.”

flori-mici

Cartea o gasim tot la Editura Trei in colectia Eroscop, in aceasi format cu aceasi coperta brosata si 208 pagini ceea ce mie mi se pare mai mult o brosura decat o carte.

Din punctul meu de vedere, continuarea nu isi mai avea rostul, mi-a placut atat cat a fost in primul volum despre care, apropo, am scris o recenzie AICI. Am impresia, din descriere, ca toata povestea va ajunge intr-o zona inconfortabila si ca pe ultima suta de metrii se vor linisti apele. Nu prea stiu ce sa cred!

Daca ati citit-o, imi puteti spune si mie parerile? Sunt tare curioasa.

Anca GV

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: