Bineinteles ca mi-au captat atentia noile aparitii de la Editura Trei, cum sa nu?!… pana la urma este editura de la care am citit cel mai mult pana acum.

Am cateva recomandari pentru voi in zilele ce urmeaza asa ca sa fiti siguri ca pe blog vor aparea articole noi.

Prima care mi-a captat atentia, dupa ce o prietena mi-a aratat-o, este “Amantul” – Jodi Ellen Malpas, un roman din acelea care par sa te tina in suspans si nu numai.

This Man (This Man, #1)

Este primul roman al seriei cu acelasi nume si conform GoodReads, urmeaza:

This Man (This Man, #1)
Kate & Sam – The First Encounter (This Man, #1.5)
Beneath This Man (This Man, #2)
This Man Confessed (This Man, #3)
L’attesa (This Man #3.4)
All I Am: Drew’s Story (This Man, #3.5)

Descrierea editurii:

“Ava O’Shea este designer de interior si are o cariera de succes. E frumoasa, eleganta, putin aiurita… si habar n-are ce o asteapta la Conac, unde se duce pentru un nou proiect. 

Acolo o intampina Jesse Ward, un tip extrem de aratos, destul de infatuat, indecent de bogat, un pic playboy, deosebit de atent si nemaipomenit de atragator pentru Ava. 

Ea tocmai a iesit dintr-o relatie dezamagitoare si, desi se lupta din rasputeri sa nu cada in mrejele fermecatorului Jesse, nu poate controla dorinta pe care acesta i-o starneste. Iar Jesse o doreste la randul lui si e decis s-o aiba.”

flori-mici

Jodi Ellen Malpas este o scriitoare din Marea Britanie, nu am mai auzit pana acum de ea insa sper sa nu ma dezamageasca. Primul volum are 544 de pagini ceea ce inseamna ca este o carte “grasa”, sincer ma astept sa fie ceva in genul 50 Shades of Grey insa imi doresc sa nu fie asa… m-am saturat de astfel de copi, lipsite de originalitate si sunt sigura ca se mai gasesc printre voi mofturosi ca mine.

Abia astept sa pun mana pe ea, pare o carte ce merita sa isi faca loc in micuta mea biblioteca insa astept sa apara mai mare reducerea de pret, nu ma arunc inca.

Va las AICI un link (pentru inraiti) primele 3 volume in limba engleza.

Anca GV

7 comments

  1. Eheee , citită !
    Aștept cumințică si nerăbdătoare volumele următoare .
    Ce sa-ti spun Anca , ca mi-a placut ? Da !! Dar m-a trecut si prin stări de “nervi nervoși “ . Nu stiu daca între timp ți-ai făcut timp pt ea , dar cu siguranța sa nu o lași .

    Liked by 1 person

    1. Nu mi-am facut timp de ea, nu stiu de ce dar parca nu ma atrage, m-am lipsit in ultima perioada de aces gen de carti…

      Like

  2. Buna dimineata! Acum am terminat de citit Amantul de Jodi Ellen Malpas si as dori sa stiu daca la noi a aparut vol.2 sau cel intermediar cu Sam si Kate? Multumesc.

    Liked by 1 person

    1. Seria este noua in Romania asa ca editura Trei traduce pe rand volumele, probabil va trebui sa mai asteptam cateva luni.

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.