Vacanta din Romania s-a dovedit a fi destul de prolifica pentru biblioteca mea. Mi-am procurat cateva carti noi, dar am si primit cateva carti despre care o sa va vorbesc in randurile de mai jos.

CARTI DIN VACANTA3

Imi era dor de mirosul unei librari asa ca am platit o mica avere pe „Vocea lui Archer de Mia Sheridan” despre care v-am vorbit AICI si va mai spusesem cat de tare imi doream sa o citesc asa ca, am platit fara sa clipesc.

O alta carte pe care am achizitionat-o fara sa cercetez piata, a fost volumul sase din seria „Instrumente mortale”. Seria asta mi-a intrat pe sub piele mai mult decat ma asteptam si am fost extrem de incantata de faptul ca am gasit ultimul volum la Diverta, ce e drept am platit 53 de lei, cand puteam sa o iau de pe Elefant cu o suma mult mai mica, tot nu imi pare rau, ma bucur sa am intreaga seria in raft si planuiesc sa mai achizitionez si „Cronicile lui Magnus Bane”.

CARTI DIN VACANTA

O retraire placuta a fost cand am fost la mare si am cutreierat din nou prin cortul Pravalia cu Carti de pe faleza Cazinoului din Constanta, imi amintesc cand, mai mica eram si mergeam cu parintii la mare, mereu intram pe acolo si plecam cu cate o carticica sub brat. De data aceasta am plecat cu „Flower de Elizabeth Craft, Shea Olsen” carte de la Epica, a carei descriere de pe coperta, m-a convins pur si simplu.

O surpriza extrem de placuta s-a dovedit a fi atunci cand am primit carti… Mama prietenului surorii mele, a auzit ca eu sunt o mare devoratoare de lectura romantica asa ca a decis sa se desparta de cateva clasice, scrise de Sandra Brown daruindumi-le cu drag.

Nu o cunosc personal insa o sa ii multumesc pe orice cale posibila, chiar m-a facut fericita iar in ziua aceea, am radiat de bucurie si inca o fac.

Cam acestea sunt titlurile pe care eu le-am adaugat recent in biblioteca mea, voi ce carti ati mai daugat in a vostra?

CARTI DIN VACANTA2

Anca GV

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.