Daaaa, trebuia sa va provoc!

Luna asta, am tot rascolit prin minte fel de fel de pozne pe care le faceam in copilarie, chiar si in adolescenta, fel de fel de amintiri mi-au trecut prin cap, iar una, s-a transformat intr-o adevarata idee despre care am sa va povestesc in randurile de mai jos.

Mai tineti minte oracolele din generala sau liceu? Da, da, voi fetelor, e imposibil sa nu va mai aduceti aminte, genul ala de caiet care avea trecut pe fiecare foaie cate o intrebare si se plimba din mana in mana pana reuseai sa afli toate secretele unei persoane? Ei, da, am adaptat putin acea idee si am transformat-o intr-una cu mai mult sens. Cum spune si titlul, “Oracol literar”, este despre activitatea noastra in comun, lectura, am adunat treizeci de intrebari pe care le voi posta pe rand, pe Facebook, in fiecare zi a lunii Septembrie.

Curiosi ce am intrebari am adunat?

Am conceput aceasta idee cu scopul de a ne cunoaste cat mai bine gusturile si implicit, sa ne cunoastem intre noi, formam de mai bine de trei ani o comunitate, cu bune si cu rele si sunt tare bucuroasa, ma umplu cu energie pozitiva de la voi si vreau ca acest lucru sa fie si viceversa.

oracol-literar

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: