im1

Simteam ca nu o mai termin odata… din nou am prins acel sentiment ciudat, acea stare de neliniste si nerabdare… detest cand citesc o serie si simt ca nu se mai termina, devin interesata de orice altceva din jurul meu, raman pe ganduri si prefer sa inchid cartea, cred ca ati simtit-o si voi pe pielea voastra, acea repulsie. Am avut nevoie de o luna intreaga pentru a o termina, enorm de mult timp.

Am parcurs volumul cinci si simt nevoia de o pauza, cred ca o sa citesc orice altceva pentru moment, ma bucur ca s-a terminat destul de brusc si intens, asa simt ca va avea intreaga serie o sansa, sa fie citita toata, altfel… as fi renuntat.

Imi place de mor aceasta serie, Cassandra Clare a construit un univers extraordinar si detest faptul ca am devenit putin indiferenta fata de personaje, ultimele capitole, pe cat de intense, pe atat de neinteresante pentru mine, am avut pasaje pe care le-am sarit cu totul, pur simplu voiam sa scap de ea.

Volumul cinci a avut tot ce vreti, sa nu ma intelegeti gresit, daca as fi citit-o oricand altcandva, probabil as fi fost mai atenta, mai captivata insa mi s-a parut extrem de greoaie de parcurs, actiunea s-a desfasurat destul de greoi si putin cam trasa de par si de timp.

Problema mea a inceput cu inceputul cartii, personajul Sebastian nu mi-a fost drag sub nici o forma, fiind antagonist, nici macar acea atractie pentru un bad boy nu am avut-o, nimic. Probabil deja banuiati ca nu a murit, nu avea cum, numele Morgenstern va dainui vesnic in seria asta, nici o sansa sa scapam de familia asta.

Cand citesc cartea asta mi se pare destul de real totul, faptul ca exista atata nedreptate, atatea conflicte de interese, de multe ori nici nu imi vine a crede ca este o serie fantasy. Doar citind, o sa descoperiti ceea ce eu spun aici, sau poate voi veti fi de alta parere.

M-am bucurat totusi de final, a fost intens si palpitant, astept parerile voastre si sper sa nu va influientez prea tare, este doar parerea mea, o simpla carte parcursa probabil in perioada nepotrivita.

im2

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: