Odata cu pachetul primit din Romania, am mai primit si niste carti de Sandra Brown iar povestea lor este foarte frumoasa.

carti de la mama prietenului surorii mele2

Asta vara cand am fost acasa, am primit de la prietenul surorii mele niste carti, imi spunea el pe atunci ca sunt de la mama lui si mi le daruieste pentru ca ea le-a citit si considera ca decat sa le tina, mai bine sa le daruiasca cuiva care citeste. M-am bucurat nespus cand am primit plasuta si mai tarziu am inceput sa o chestionez pe sora mea, sa aflu mai multe detalii.

Totul a inceput de la ea, relatia dintre ea si mama prietenului ei este demna de invidiat, intelegerea si prietenia ce s-au legat intre ele este dincolo de realitate, doar intr-un univers paralel as crede asa ceva posibil… Printre multele conversatii pe care cele doua le au, ca subiect am fost eu, iar sora mea m-a descris simplu, ca fiind o persoana care citeste foarte mult, iar asa, am intrat in posesia unor carti minunate, nemuritoare pe care abia astept sa le parcurg.

Cu aceasta ocazie tind sa va multumesc doamna, ati facut un copil fericit, ma bucur sa le am in biblioteca, ma bucur ca pe unele pe care le-am citit sa le si am acum, ma bucur cand deschid ochii si primul lucru pe care il vad este biblioteca mea, de acum mai plina, nu va cunosc personal dar dupa acest gest stiu ca sunteti un om cu suflet mare, va multumesc si sper sa ne cunoastem cat mai curand, presimt ca avem mai mult in comun decat asta.

flori-mici

E frumos cand primesti, mi s-a intamplat de cateva ori sa primesc carti fara vreun motiv anume, doar pentru ca acea persoana a vrut sa daruiasca, dar mai frumos este cand daruiesti, o senzatie de multumire si fericire te invaluie, am trait-o pe pielea mea si o recomand, daruiti fara a astepta ceva in schimb, va va face sa percepeti totul cu alti ochii.

carti de la mama prietenului surorii mele1

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: