bujo november12bujo november7

Pana acum asa arata cover page-ul pentru aceasta luna, ravneam de foarte multa vreme dupa o tema cu pene si fulgi si nuante de mov si roz, inspiratia mi-a venit odata cu primirea aceastor frumoase memo notes pe care le-am achizitionat acum ceva vreme de pe Ebay.

Dupa tema cu ciuperci a lunii octombrie, a venit vremea pentru alte desene si doodle-uri dar de data asta cu dream catcher-uri si citate scrise caligrafic.

Nu am schimbat multe, probabil ca deja v-ati obisnuit cu planificarea mea, diferenta este din nou, modul in care am facut monthly log-ul, am adaugat si luna decembrie pentru am multe chestii de notat, tinand cont ca este o luna plina de sarbatori.

bujo november6bujo november5bujo november3bujo november4bujo november14bujo november19bujo november13bujo november10bujo november18bujo november2bujo november1bujo november17bujo november16bujo november11

M-a prins foarte tare trendul asta cu hartia industriala si am incorporat-o pentru ca mi  s-a intamplat sa gresesc teribil atunci cand am notat citatul, caligrafia mea nu a vrut sa incapa in acel spatiu alocat asa ca m-am vazut nevoita sa acopar iar aceasta idee pe care am tot vazut-o, mi s-a parut excelenta.

bujo november9bujo november15bujo november8

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: