Prea multe carti bune, prea putin timp!

Jur ca nu mai fac fata, mereu ma intreb, ce m-as fi facut daca eram si mama a doi sau chiar trei copii, cand sa le fac pe toate, degeaba se bat mamele noastre cu pumnii in piept, chiar sunt alte vremuri…

Revenind, am primit un screenshot de la cea mai buna prietena a mea, care imi arata noutatile, aparent editura Trei ne aduce o noua creatie a scriitoarei Samantha Young, ceea ce inseamna ca nu e rau deloc. Eu, personal am cam ramas in urma cu aceasta serie, imi e dor sa lecturez asemenea carti, mai ales ca Samantha Young are un stil fascinant de a scrie, foarte special, dintre toate cartile ei, pe mine m-a cucerit povestea lui Jo si a lui Cameron, a fost atat de intens conceputa, atat de multa suferinta si iubire, suspans si intorsaturi de situatie, atat de completa…

Dupa ce am vazut ceea ce ea mi-a trimis, am inceput sa caut despre carte, am gasit rapid descrierea editurii pe care v-o atasez si voua mai jos:

ecouri din strada scotia.jpg

Descrierea editurii:

“Shannon MacLeod a ales intotdeauna genul gresit de barbat. Dupa ce a trecut dintr-o relatie toxica in alta, si a jurat sa stea departe de barbati — mai ales de cei din soiul baiat rau. Cole Walker este exact genul de tip pe care Shannon vrea sa-l evite — superb, tatuat, fermecator si arogant. Dar exteriorul lui dur ascunde un om bun, care-si doreste sa-si gaseasca aleasa. Cole este hotarat s-o scoata pe Shannon din singuratatea ei si sa-i cucereasca inima. Cand Shannon isi deschide sufletul in fata lui Cole cel stabil si devotat, pasiunea dintre ei se aprinde fulgerator. Trecutul ei insa o bantuie necontenit, iar temerile pe care le are ameninta sa-i desparta pe vecie.”

flori-mici

Un alt rating bun: 4,27, am ramas uimita, o alta carte buna, trebuie sa o cititi, daca nu o veti face voi, eu sigur o voi face, cu tot cu timpul meu insuficient pentru aceasta activitate, tai eu de undeva.

Anca GV

3 comments

  1. Da, am citit-o si o recomand . Mi-a placut povestea , pune accent pe anumite subiecte delicate si anume abuzul in familie si curajul pe care trebuie sa-l aibă o femeie sa treacă mai departe ca sa-si vadă de viața .
    Sfârșitul mi s-a părut oarecum simplu , dar autoarea m-a obișnuit cu scrierile ei si nu ma așteptam la altceva .

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: