Cand m-am apucat de primul volum, nu aveam idee ca o sa imi dea dependenta, asa ca incepusem sa disper putin cate putin stiind ca volumul doi nu este tradus si ca va dura o mica eternitate pana o sa apara. Imensa a fost surpriza cand pe facebook-ul Editurii Trei am vazut o poza de la targul Gaudeamus, pe stand era expusa atat “Printesa de hartie”, cat si “Printul de hartie”, volumul doi. Am avut o criza de fericire dupa care am inceput sa imi fac zeci de strategii despre cum as putea intra in posesia lui.

Mi-am amintit de micile cadouri de Mos Nicolae asa ca am sugerat catorva persoane dragi ca mai bine, decat sa isi stoarca imaginatia pentru a gasi cadoul perfect, eu deja i-am scris mosului ca imi doresc aceasta carte.

Acum urati-mi noroc!

broken prince4

Descrierea editurii:

“Batai la debarcader, incaierari la scoala, conace luxoase ce ascund vieti distruse: printre toate acestea, un tanar incearca sa se salveze. 

Reed Royal are totul ā€“ frumusete, statut, bani. Fetele de la scoala privata la care merge ar face orice sa iasa cu el, baietii il invidiaza, insa lui nu i-a pasat de nimeni in afara de familie pana sa apara Ella Harper in viata lui. 

La inceput voia sa se razbune, s-o faca pe protejata tatalui sau sa sufere, dar cu timpul toate acestea s-au transformat in dorinta de a o pastra pe Ella langa el. Cand o greseala prosteasca o alunga din bratele lui si haosul se instaleaza in conacul familiei Royal, intreaga lume a lui Reed incepe sa se naruie. 

Ella nu-l mai vrea inapoi. Spune ca nu vor face decat sa se distruga reciproc. 

Poate ca are dreptate. Sau… nu? 

Secrete. Tradare. Inamici. Reed nu s-a mai confruntat cu asa ceva pana acum si, daca are de gand sa-si recastige printesa, va trebui sa se dovedeasca demn de numele de Royal.”

flori-mici

Cartea face parte din seria “The Royals” si conform Goodreads, are un rating de 4.07. Volumul 5 inca nu a aparut, se zvoneste ca va aparea in 2018 insa nu se stie o data concreta.

Paper Princess (The Royals, #1) 
Broken Prince (The Royals, #2) 
Twisted Palace (The Royals, #3) 
Tarnished Crown (The Royals, #3.5) 
Fallen Heir (The Royals, #4) 
Cracked Kingdom (The Royals, #5) 

Sper ca v-am captat atentia cu aceasta descriere, in curand o sa soseasca si recenzia primului volum, am terminat-o deja, insa, simt nevoia ca informatiile sa se aseze inainte de a le asterne pe blog.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: