Pregatiti pentru o noua provocare?

Oracolul literar se intoarce!

Am fost impresionata de cat de mult v-a placut ideea asa ca, am planuit sa o readuc pe blog si pe pagina de facebook insa intr-o editie imbracata de iarna.

Editia de iarna va aduce un set nou de intrebari, menite sa ne faca sa ne cunoastem mai bine si sa va faca pe voi sa realizati, care sunt gusturile voastre cu adevarat, in materie de citit.

Curiosi ce am intrebari am mai adunat?

Eu sunt mai curioasa de raspunsuri, mi-a facut o enorma placere sa le citesc pe cele din luna septembrie, este exact asa cum mi-am imaginat, am adunat o familie, formata din oameni frumosi cu gusturi identice. Am inteles cat de tare va plac cartile romantice insa si cele psihologice, am inteles cat de prioritara este aceasta simpla actiune, cititul. Ne face sa evadam din cotidian, sa ne pierdem printre paginilie unei carti nu inseamna ca aratam cat de culti suntem, ci mai de graba cat de tare ne dorim sa ne izolam, sa fugim de viata de zi cu zi.

Sper sa va incante la fel de tare si pe voi, multe din intrebari au fost inspirate de pe grupul Cristinei Zanfir si pe aceasta cale tind sa ii multumesc, am gasit o multime de oameni creativi acolo si imi face placere sa fac parte din familia ei :).

white-wood-textured-oracol-literar.jpg

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: