Pregatiti pentru o noua provocare?

Oracolul literar se intoarce!

Am fost impresionata de cat de mult v-a placut ideea asa ca, am planuit sa o readuc pe blog si pe pagina de facebook insa intr-o editie imbracata de iarna.

Editia de iarna va aduce un set nou de intrebari, menite sa ne faca sa ne cunoastem mai bine si sa va faca pe voi sa realizati, care sunt gusturile voastre cu adevarat, in materie de citit.

Curiosi ce am intrebari am mai adunat?

Eu sunt mai curioasa de raspunsuri, mi-a facut o enorma placere sa le citesc pe cele din luna septembrie, este exact asa cum mi-am imaginat, am adunat o familie, formata din oameni frumosi cu gusturi identice. Am inteles cat de tare va plac cartile romantice insa si cele psihologice, am inteles cat de prioritara este aceasta simpla actiune, cititul. Ne face sa evadam din cotidian, sa ne pierdem printre paginilie unei carti nu inseamna ca aratam cat de culti suntem, ci mai de graba cat de tare ne dorim sa ne izolam, sa fugim de viata de zi cu zi.

Sper sa va incante la fel de tare si pe voi, multe din intrebari au fost inspirate de pe grupul Cristinei Zanfir si pe aceasta cale tind sa ii multumesc, am gasit o multime de oameni creativi acolo si imi face placere sa fac parte din familia ei :).

white-wood-textured-oracol-literar.jpg

semnatura-noua

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.