La multi ani tuturor!

Tare ma bucur sa incep anul cu o planificare noua, am o multime de planuri, de idei si unde sa le tin cat mai organizate daca nu, in bullet journal-ul meu.

Tocmai am implinit un an de bullet journaling si ma simt extrem de mandra, organizata, parca alta imi este perceptia despre anul ce s-a incheiat si altfel vad perspectiva lui 2018.

Luna aceasta este despre “Fulgi de nea”, in speranta ca o sa vad pana in primavara, macar o ninsoare, m-am cam saturat de atata ploaie, vant si furtuna…

january7

Planificarea pentru luna Ianuarie a venit foarte natural, am avut cateva zile libere asa ca mi-am luat un fineliner si m-am apucat de conturat, titlurile le-am realizat cu mildlinerele de la Zebra si am folosit capatul subtire pentru a scrie, dupa care am creat acel efect de shadow pe partea dreapta.

M-am indragostit iremediabil de ideea de “Diary”, am reusit sa scriu cam patru randuri in fiecare zi, ma ajuta sa imi fac un rezumat al zilei si datorita spatiului, decid ce merita cu adevarat notat si recitit peste ani.

january5
january6
january4
january16
january15
january3
january13
january1
january12
january11
january10

Per ansamblu, nu am facut schimbari si nici nu am decorat in exces.

Chiar daca 2018 abia a inceput, nu am realizat spread-uri speciale, pentru ca urmeaza sa ma mut intr-un nou bullet journal cat de curand si am de gand ca acolo sa ma manifest asa cum se cuvine.

Abia am pus mana pe Leuchtturm 1917 Bullet Journal Edition – Nordic blue color si in aceasta goana mi-am achizitionat si pe Leuchtturm 1917 Bullet Journal Edition – Black color. A fost o intreaga nebunie, imi doream foarte tare culoarea cea noua si in singurul magazin pe care il stiam, nu aveau, apoi am luat pe cel Black si tot invartindu-ma prin mall, am gasit o librarie, unde aveau expus in fata exact ceea ce eu cautam, asa m-am facut cu doua bullet journaluri noi, numai bune de utilizat in 2018, pentru ca am vazut ca folosesc cam doua agende pe an.

Cat atat am realizat pentru luna Ianuarie, sper sa va inspire suficient fulgii mei. Va doresc un an nou fericit si organizat!

january8

Anca GV

1 comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: