2017 a fost un an plin de titluri bune! Am reusit sa parcurg 27 de carti din cele 30 propuse, nu sunt extrem de dezamagita, sunt ba chiar multumita, in comparatie cu anul trecut, am citit mai mult si mai bine.

Pe parcursul anului, bineinteles ca am intalnit carti care mi-au displacut destul de tare si de asta ne aflam astazi aici, poate ca ar fi trebuit sa scriu despre ele anul trecut… dar stiti cum este… aroma de sarbatoare, pregatiri, familie….

Zic sa nu o mai lungesc si sa va arat cele mai mari dezamagiri in materie de literartura, bineinteles ca vreau sa le stiu si pe ale voastre asa ca hai sa incepem.

flori-mici

Locul 3

“Atractie fatala” – Meredith Wild

Simplu… primul volum a fost de 1000 de ori mai bun, cartile astea tip “brosura”*, asa cum imi place mie sa le spun, trebuiesc citite pe banda rulanta insa editura Trei, ne face sa asteptam prea mult pana cand un nou volum se publica, de multe ori uita sa se mai traduca, lasandu-ne in aer.

Continuarea a fost destul de slaba, totul s-a intamplat mult prea lent, plictisitor in unele cazuri, culminand pe final cu o scena in care tatal Ericai o ameninta cu moartea… ehhh si ce?? Iertati-ma pentru spoiler…

rsz_atractie_fatala
flori-mici

Locul 2

“Flower” – Shea Olsen, Elizabeth Craft

Stand si analizand mai bine, cartea asta mi se pare una slaba rau… Autoarele parca au avut crush pe Justin Bieber, sau ceva de genul… Tate seamana extrem de tare.

Mi-am expus parerea printr-o recenzie, aici pe blog si atunci am spus ca aceasta carte ar fi putut fi una decenta, daca nu s-ar m-ai fi publicat restul paginilor de la pagina 309. Am fi putut avea o lectie de viata, despre o fata ambitioasa, care a facut un mic popas in drumul ei spre implinirea visului, dar nu s-a intamplat asa… repetandu-ma, spun: asta este doar o alta carte, despre o alta fata, care se cupleaza cu un alt baiat bogat, shish…

Chiar ma gandesc ca as putea sa lipesc cumva paginile alea, si cand fica mea o sa fie prima data ranita in dragoste, as putea sa i-o dau sa o citeasca… asa ca pe o lectie, sa vada ca nu e capat de tara daca o relatie adolescentina se incheie.

20170724_113130_002
flori-mici

Locul 1

“Dorinte interzise” – Marina Anderson

Autoarea asta este bolnava…

Nu pot spune ca primul volum a fost exceptional, a fost ceva mic plin de erotism care la un moment dat iti facea pielea de gaina, am citit cartea intr-un weekend, nu pentru ca mi-a placut extrem de tare, ci pentru ca a fost o alta carte tip “brosura”.

Volumul doi, din punctul meu de vedere nu avea ce sa mai caute, o poveste destul de intortocheata despre o femeie care accepta sa isi satisfaca sotul, in cele mai josnice feluri…

Asta a fost cartea care m-a facut sa spun stop acestui tip de lectura, erotismul in carti are farmecul lui, dar cand o carte, despre asta este… deja ma face sa ma simt inconfortabil, parca as avea un tab deschis pe porno si imi e frica sa nu fiu prinsa…

20161030_160523-2
flori-mici
  • brosura – sunt de regula acele carti, care au mai putin de 300 de pagini….

Anca GV

2 comments

  1. Chiar am vrut sa comentez la recenzia despre „Flower”, care m-a dezamăgit maxim, mi s-a părut un „desene animat”, am trecut peste f multe pasaje rapid pt ca erau prea previzibile și plictisitoare. Din pct meu de vedere e pe locul la dezamăgiri, cam de duzina :D.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: