“These Royals will ruin you.”

easto royal 0

Atat de adevarat… numai cate nopti nedormite am de cand m-am apucat de seria asta, cati nervi… arghhh…

Am vazut ca tot mai multe persoane “si-au facut curaj” sa se aventureze in seria asta, in limba engleza, v-am spus eu ca este destul de usoara, merita.

Momentan am ajuns la volumul 3.5, povestea lui Gideon si a lui Savannah, astept cu nerabdare volumul 5 pe care, apropo, am aflat ca va fi lansat prin februarie, asta in America, la noi, abia s-au tradus primele doua.

Volumul patru al seriei, “Fallen Heir”, este despre Easton, “Royal-ul” care se afla mereu in dreapta lui Reed, da, da, cel care a sarutat-o pentru prima data pe Ella… asa se lauda mereu. :)))

Am ramas placut surprinsa, credeam ca dupa primale trei volume, nu ar avea ce sa ma mai surprinda, dar uite, aflandu-ma la finalul seriei si smulgandu-mi fire de par din cap pana la aparitia urmatorului, intelegeti cat de bun a putut sa fie, da?

Easton, si a lui scop in viata: “to have as much fun as possible”, porneste intr-o calatorie destul de singuratic, Reed a plecat la facultate, Gideon era deja, iar gemenii… gemenii sunt complicati, se au unul pe altul.

Easton este genul de baiat pentru care fetele ar face orice compromis, doar sa se afle la bratul lui, iar asta, datorita numelui, pentru ele reprezinta o rampa de lansare intr-o lume unde banii nu sunt o problema insa reputatia este totul.

“Raiul” lui Easton incepe sa se clatine cand in scoala apare o eleva noua, Hartley, nu pare deloc interesata de micul Royal, iar in conceptia lui, se naste ideea ca ea il place insa asa isi manifesta ea interesul…

Povestea evolueaza foarte copilaresc, cel putin din partea lui, ea, este extrem de misterioasa, macinata de o problema pe care o are in familie, nu toti cei cu bani multi, sunt si fericiti.

Ce este interesant la aceasta carte?! Evolutia lui Easton, deciziile proaste pe care le ia, efectele lor, fricile, motivele pentru care el arata ca o “dezordine” emotionala… toate astea au o istorie si tot odata, un leac. Tot citind, parca imi doresc ca Hartley sa isi rezolve mai repede problemele din familie, pe care apropo, nici pana la final nu le-am inteles exact, si sa-i recunoasca lui, ca simte ceva pentru el… dar toate astea, daca Easton ar inceta sa mai strice ceea ce Hartley incearca sa repare…

E atat de complicat totul, insa atat de usor, ajungi sa iti doresti sa poti sa intervi, sa il faci pe copilul ala razgaiat sa stea locului, sa inteleaga ca nu totul este despre el… Doamne …

Finalul este cutremurator, nu va pot spune pentru ca asta ar insemna sa va dau spoiler si sunt sigura ca nu va doriti…

easto royal 1`easto royal 2easto royal 3

Anca GV

4 comments

  1. Buna! Stii cumva cand va fi tradusa si in romana?? Iubesc Familia Royal 😅…am citit primele 3 volume in 3 zile 😆…Merci!

    Like

  2. Doamne cât de frumoase sunt coperțile seriei ăsteia 💜💖 am rămas plăcut surprinsă să văd că și la noi s-au tradus destul de repede cele două volume. Am luat si eu primul volum, dar nu m-am încumetat să îl citesc. La cât de lăudată e chiar cred ca e cazul sa ma apuc.

    Liked by 2 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: