Am terminat cu seria “The Royals”!

Da, abia asteptam… ma rog, cam mint spunand asta, asteptam sa termin cu volumul asta, povestea lui Gideon si al lui Savannah care nu a fost neaparat rea, insa pe parcurs am adunat cateva mici obiectii. Am ajuns la concluzia ca ar fi trebuit sa il parcurg exact dupa ce am terminat volumul 3, probabil ca nu mi s-ar mai fi parut o asa mare bataie de cap.

Povestea e simpla, autoarele au facut-o sa para extrem de complexa datorita faptului ca desi jonglati intre capitolele narate de Gideon si cele narate de Savannah, am fost si trimisi in trecut si apoi din nou in prezent.

Pe parcursul celorlalte volume am tot adunat informatii despre ei iar cartea asta a fost scrisa pentru a face lumina in poveste.

Desi am avut prea putine tangente cu Gideon in celelalte carti, in asta am reusit sa il cunosc si nu am fost surprinsa deloc, am avut parte de acelasi comportament, tipic de Royal, aceleasi replici taioase si amuzante tot odata si acelasi devotament fata de persoana iubita.

M-au intristat capitolele din trecut, am facut cunostinta si cu mama lor, Maria, a carei comportament nu a fost cu nimic diferit fata de cum familia Royal, il descria. Trist, foarte trist, imi amintesc tristetea lui Easton si cu cata durere spunea despre ea…

Gideon, fiind cel mai mare dintre fii, mereu s-a simtit dator sa se ocupe de problemele de familie chiar si cu pretul de a o pierde pe Savannah.

Greselile comise au justificari iar capitolele din prezent sunt extrem de delicioase, recucerirea marii iubiri este marca inregistrata Royal.

Cu toate astea, cartea este superficiala pe langa celelalte, volumele 1,2 si 3, despre Ella si Reed, m-au tinut cu sufletul la gura iar sirul evenimentelor au avut extrem de multa actiune, chiar si volumul 4, mai ales finalul, povestea lui Easton…

Nu pot spune ca nu mi-a placut, oricand as citi ceva cu drag despre ei, personajele au fost extrem de frumos conturate iar intrigile au fost extrem de intense insa, nu si aceasta.

Totusi, o recomand cu drag, este satisfacator cand te uiti in biblioteca si stii ca le-ai citit pe toate.

P.S. Cartea nu este publicata, am gasit-o gratuit pe aplicatia Wattpad!

banner.jpg

Anca GV

6 comments

  1. Buna,
   Din pacate nu este tradusa in limba romana, probabil cititorii au pierdut interesul seriei asa ca editura nu a simtit nevoia sa o traduca si pe aceasta. Imi pare rau!

   Like

  1. Nu mai am voie sa las link-uri catre alte surse, altele decat ale mele… Intra si da search, o sa gasesti cu usurinta.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: