Am vazut zilele astea ca editura Epica a lansat o noua carte, curioasa din fire, caci mai am mult pana o sa pun mana pe ea, am inceput sa caut pareri si recenzii despre ea.

Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut cat de mult variaza parerile pe Goodreads, si totusi, are un ratting bun, 4.02.

M-am bucurat sa aflu ca nu face parte dintr-o serie, reprezinta un mare plus pentru mine zilele astea, m-am aventurat destul de tare cu seria “The Royals” si cand am parcurs volumul “Tarnished Crown” adica 3.5, simteam ca nu o sa il mai termin odata…

Carte asta este despre o iubire secreta, adolescentina, unele pareri spun ca este mult prea simpla, altele spun ca este lipsita de drame copilaresti, lucru care nu poate fi altfel, decat bun.

300x300.jpg

Descrierea editurii:

INTR-O SEARA DE VARA, TOTUL SE SCHIMBA.

Viata in casa Samanthei Reed este linistita, curata si ordonata – planuita cu precizie de mama ei politician. In casa de alaturi, insa, la familia Garrett, lucrurile sunt galagioase, in dezordine, dar irezistibile. Iar cand chipesul Jase Garrett urca pe spalierul de flori de sub fereastra dormitorului si intra in viata ei, Samantha se indragosteste pasional de el si de tot ce il priveste. Singurul impediment e ca trebuie sa ascunda acest lucru de mama ei. Apoi se intampla ceva de neinchipuit, iar Samantha este deodata confruntata cu o alegere imposibila. Pe care familie perfecta s-o salveze? Sau e timpul sa se salveze pe ea insasi?

flori-mici

O poveste despre familie, despre prima iubire si despre multitudinea de situatii ce se ivesc odata cu ea, despre alegeri complicate, despre tradari si sinceritate.

Trebuie sa pun mana pe ea, nu am auzit de autoare asa ca o sa fie extrem de nou pentru mine, nu am idee ce stil are, sper ca sa se apropie de cel al lui K.A. Tucker sau Mia Sheridan ori Colleen Hoover, autoare pe care le iubesc pur si simplu.

Chiar imi doresc sa nu fie ceva chiar atat de adolescentin, drame liceene, despre teme si lucrari de la scoala. In ciuda varstelor personajelor, imi doresc sa citesc despre evolutia primei iubiri ca pana la urma, asta ne dorim de la o carte romantica.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: