M-am mutat in noul Bullet Journal si sunt atat de incantata, Doamne cat de frumoasa este culoarea copertii, Nordic Blue, o explozie de liniste si pace. Abia asteptam sa il termin pe celalalt, New Pink a fost o culoare frumoasa, dar se potrivea pentru vara, pe parcursul iernii mi s-a parut mult prea electrica.

Imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta, incercam sa abordez teme pentru planificari, si desi incercam, nu prea imi iesea, dovada o veti gasi pe link-ul de AICI, dar trebuie sa recunosc ca ma straduiam…

Mi-a luat ceva vreme sa invat sa scriu caligrafic, acum cand ma uit in spate, la amintirile notate, parca imi e drag de mine cat de tare am evoluat.

Anul acesta am ales o tema care de mult imi statea in minte si anume: cristale. Mi s-a parut o tema perfecta pentru aceasta luna mai ales ca ma duce cu gandul la pandantivele din ametist pe care ni le imparteam de martisor.

Le-am ilustrat si apoi am ales nuante de mov si liliac pentru a le picta in watercolor. Pentru asta am folosit nuantele: N60, 553 , 623 , 673 de la Tombow, dar si cele mai apropiate nuante de la markerele Zebra.

Planificarea nu am schimbat-o, mi-am gasit stilul asa ca ma bucur din plin de el. Singurele mici schimbari, sunt in materie de design, fontul ales este unul cursiv scris caligrafic de dimensiuni medii.

Am apelat la acelasi stil pentru Mood Tracker, mi-a placut enorm sa completez pe cel de luna trecuta, extrem de relaxant si in plus, nu ma obseda atat de tare faptul ca nu aveam “curajul” sa notez mood-ul pentru o anumita zi.

Cam atat am de spus, am sa va las in compania imaginilor si sper sa va dea idei!

Voi ce tema ati ales?

bullet journal march 5
bullet journal march 10
bullet journal march 4
bullet journal march 9
bullet journal march 3
bullet journal march 2
bullet journal march 8
bullet journal march 7
bullet journal march 1
bullet journal march 6

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: