Gentile din iuta au luat cu asalt magazinele de imbracaminte in ultima perioada si ma bucur, ma bucur enorm pentru ca am vazut un video, acesta de AICI si chiar voiam sa recreez acea geanta facuta de Wendy.

De ceva vreme am tot incercat sa strang materialele necesare si abia astazi am reusit sa pun cap la cap fiecare piesa pentru a crea aceasta frumoasa geanta, perfecta pentru vara.

Greu nu este de realizat si nici nu trebuie sa aveti chiar toate ustensilele pe care le am eu, cu putina imaginatie, puteti face si voi aceasta geanta cu usurinta.

Pentru materiale necesare aveti nevoie de: doua suporturi de farfurii din iuta (eu le-am achizitionat pe ale mele din H&M Home), o curea pentru manere, o panglica groasa dintr-un material dens si o bucata de sfoara din iuta.

straw bag27straw bag37straw bag25straw bag24

Primul pas – taiati bucata de material dens cat sa incercuiti suportul de farfurie dar lasand o deschizatura. Eu am reciclat o veche toarta de la o geanta de voiaj pe care am taiat-o.

Pasul doi – prindeti cu clipsuri sau bolduri panglica de jur imprejurul suportului din iuta. Dupa ce ati cusut, repetati acelasi pas si pentru cealalta bucata.

Pasul trei – coaseti la masina sau daca nu aveti aceasta sansa, folositi un lipici pentru materiale textile sau glue gun.

straw bag23straw bag22straw bag17straw bag15straw bag14straw bag13straw bag38

Pasul patru – cureaua pentru manere pe care eu am folosit-o este o curea clasica de piele pe care nu o mai foloseam. Am taiat-o in doua parti egale si am pregatit-o pentru gaurit. Am trasat rapid dimensiune pe un caiet de matematica si am gaurit fiecare capat. Puteti folosi si o pereche de manere de la o geanta veche. Pentru gauri, puteti folosi un cui si un ciocan sau un cutter.

Pasul cinci – prindeti cureaua de capatul gentii si cu ajutorul unui ac pe care ati pus niste iuta (ata), coaseti sub forma de “X” pana ce simtiti ca este bine securizata.

straw bag29straw bag11straw bag9straw bag8straw bag7straw bag36straw bag34straw bag5straw bag33

Pasul sase – purtati creatia si fiti mandre ca a fost creata de voi si nu cumparata dintr-un magazin.

straw bag4straw bag2straw bag32straw bag28

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: