Lipsesc cu desavarsire din mediul online, din nou, si tot din nou, consider ca am motive bune pentru a o face.

Am vazut mesaje de genul, ce fac si de ce nu mai postez, raspunsul este ca analizandu-mi motivele, nici eu nu stiu…

Anul trecut, pe vremea asta, ma confruntam cu aceasi “problema”, imi vine extrem de greu inspiratie si mi se pare o corvoada sa stau jos si sa scriu, pe langa faptul ca cele scrise nu au nici o logica.

Am cateva lucruri cusute noi despre care nu am scris nimic, din martie am ca draft o recenzie tare buna si mai presus de toate, as putea sa va scriu despre problemele pe care le am de vedere si solutiile pe care le-am gasit, dar parca nu as vrea sa aduc chiar atat de multa drama pe blog, probabil ca din toamna, cand totul se va mai aseza, as putea sa va scriu liber despre aceasta experienta.

Ma aflu intr-un moment in care trebuie doar sa astept si asta ma cam nelinisteste putin pentru ca imi distruge atentia, imi vine greu sa stau cu o carte in mana si sa ma scufund intr-un fotoliu, adesea ma gasesc cu ochii pe pereti gandisndu-ma la acel lucru.

Pe scurt, ma pregatesc pentru o operatie de strabism care nu este usoara, tinand cont ca am o varsta destul de inaintata, si pana in Octombrie cand este programata, trebuie sa fac cumva sa omor timpul asta, problema este cu durerile de cap, sunt din ce in ce mai agresive iar vederea dubla imi incetineste activitatea, pentru ca adesea este insotita de o ameteala ce ma face sa iau o pauza, sa inchid ochii si sa ma “resetez”. Na ca am dat din casa!

Singura activitate pe care o pot efectua fara oprire este gaming-ul pe Play Station. Da, sunt genul ala de fata care prefera sa stea in casa cu un controller in mana, jucand toata ziua. V-am mai vorbit eu despre aceasta micuta obsesie dar numai franturi, anuntati-ma daca doriti mai multe informatii, poate se mai gasesc persoane pe aici si poate-poate, cream o comunitate.

Momentan joc Fallout 76, sunt novice pentru ca abia ce am terminat Fallout 4, dupa aproximativ 500 de ore, joc pe care l-am inceput in data de 14 Aprilie. Fallout 4 are o poveste impresionanta, poate sa concureze cu succes cu cele mai bune carti scrise vreodata. Cantitatea de detalii si de twist-uri, personajele si povestile lor, atat cat si povestile complexe ale celor mai mici personaje, sunt impresionante, m-au captivat astfel incat sa vreau sa aflu fiecare final. Poate ca ar trebui sa scriu un articol despre asta ca vad ca aici nu ma blochez… ha, ce interesant!

flori-mici

In incheiere, astept un colet de la Bookzone despre care vreau sa va vorbesc, chiar daca nu am mai citit atat de mult, tot am cumparat si acumulat titluri bune, pe care abia astept sa le impart cu voi.

Stiu ca am realizat categoria plante si nu s-a mai auzit nimic de ea, insa pe parcurs am realizat ca nu prea pot sa va vorbesc despre plantele pe care le am, pentru ca sunt noi si pentru mine, trebuie sa astept macar un sezon pentru a le monitoriza si intelege.

Nu stiu ce altceva sa va mai spun, cred ca am reusit sa spun tot ce aveam pe inima, nu am scris acest articol ca sa ma scuz ci pentru a ma “descarca”, ajuta enorm.

Cu acestea fiind spuse, ma duc sa pun de cafea si sa ma schimb de pijamale, voua va doresc o zi frumoasa si promit sa scot cartea aia din draft, recenzia am sa o postez saptamana viitoare.

cateva-cuvinte

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: