Pentru 2020 am decis sa cos lunar cate un nou articol si asta am si facut de la inceputul anului.

Pentru ca perioada asta este imposibil de suportat, cu tot ce se intampla in lume si mai ales, cu arestul nostru la domiciliu, sa fim creativi cred ca este cel mai pretios dar. Am cusut o multime de articole si mi-am gasit rabdarea necesara sa construiesc cele mai minutioase lucruri.

In articolul de astazi am sa va vorbesc despre cum am realizat prima lenjerie de pat, insa nu va fi un tutorial, fiind un proiect asa de mare si facand pentru prima data, nu am avut rabdare sa fac si poze, insa pe ici, pe colo am mai prins cate ceva.

diy-duvet-cover1

Am primit materialul asta alb din bumbac de la o fata acum multi ani, in total am avut o lungime de 7,50m. de material cu o latime de 2,50 m. A zacut in dulap cam 3 ani, niciodata nu am stiut ce sa fac din el, stiam ca o sa-mi consume multa energie, sa pun cap la cap ceva util din el fara sa-l irosesc.

In Februarie, cand incepeam sa primesc vestile proaste de la job, caci cam de atunci nu mai lucrez, a trebuit sa-mi gasesc o activitate astfel incat sa-mi ocup timpul, statul in casa degeaba nu este tocmai una din activitatile mele favorite. Imi doream sa vina primavara mai repede, sa pot sa ies din casa, sa ma bucur de ea in adevaratul sens al cuvantului, dar asta clar o sa mai astepte.

Decoratul apartamentului la inceputul unui nou sezon este ca un ritual pe care il urmez cu religiozitate pentru ca simt nevoia de schimbari, imi ajuta mintea si trupul sa constientizeze ca ce a fost trebuie sa se duca, in special energia negativa.

Dupa ce mi-am facut planurile, am studiat tendintele, a venit timpul sa pun pe hartie noile taskuri iar unul era: sa-mi procur o noua lenjerie de pat, dar de data asta sa fie de culoare bej, fara vreun imprimeu.

Facand ordine prin dulapuri, am dat peste materialul acela de culoare alba si abia atunci mi-a picat fisa, de ce sa nu-mi fac eu o lenjerie de pat. Pentru ca timp era, energie era, am inceput sa-mi fac planul.

Sa cosi o lenjerie de pat nu este foarte complicat, ai nevoie de putina indemanare si forta sa te lupti cu asemenea cantitate de material. Daca nu esti incepator, n-o sa ti se para greu deloc, ba chiar mult mai usor decat ai face o bluza sau o pereche de pantaloni, cel mai important este sa stii sa cosi drept.

Mai jos am sa va las cateva poze din timpul operatiei si rezultatul final.

diy-duvet-cover5
diy-duvet-cover12
diy-duvet-cover7
diy-duvet-cover2
diy-duvet-cover4
diy-duvet-cover3

Rezultatul final

diy-duvet-cover8
diy-duvet-cover11
diy-duvet-cover6
diy-duvet-cover9
diy-duvet-cover10

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: