In perioada asta am citit mult de la Colleen Hoover pentru ca am nevoie de ceva intens sa ma distraga de la realitate.

Povestea asta mi-a tinut de urat pe vremea asta tulbure si mi-a alinat panica, mutandu-ma dintr-o stare de tristete intr-o cu totul alta stare de tristete, una mai fericita.

Daca ati parcurs nuvela “Finding Cinderella”, ati aflat caci Cinderella este defapt Six, prietena cea mai buna a lui Sky, asa ati aflat si de sarcina pe care a dus-o pana la final, copilul lui Daniel pe care l-a dat spre adoptie din dorinta de a-i oferi un viitor mai bun.

Toate acele sentimente pe care le-am experimentat in cartea trecuta, va asigur ca sunt pistol cu apa pe langa ce poate sa ofere aceste cateva pagini.

Epilogul cartii trecute era destul de fericit, ma rog, atat de fericit pe cat se vrea a fi atunci cand povestea este atat de complicata.

Dupa cateva luni la colegiu, Daniel si Six au inceput sa intampine primele greutati, lipsa de comunicare incepe sa sape o gaura mica in relatia lor amintindu-mi usor-usor de “All your perfects”.

Ca veni vorba despre “All your perfects”, tineti minte povestea?! O idee buna ar fi sa o cititi inainte de aceasta, daca o sa o faceti, o sa obtineti o frumoasa recompensa pentru suferinta provocata.

Ce legatura au cele doua povesti? Este foarte simplu.

Six a descoperit ca este insarcinata pe vremea cand era in Italia, panica si socul a adus-o in fata profesoarei de la scoala, intreband-o ce inseamna “incinta”. Profesoara, nu este nimeni altcineva decat Ava, sora lui Quinn din “All your perfects”, persona care a si aranjat marea majoritate a legalitatilor ca Six sa ofere spre adoptie copilul imediat dupa nastere.

Intoarsa in America, Six a pierdut orice urma a copilului, actele semnate ii face si mai imposibila sansa sa afle noi vesti despre sanatatea si bunastarea lui, fapt care incepe sa o macine acum sa stie cine este tatal.

Epilogul este interesant, practic avem doua la pret de unul. Felul in care s-a ajuns la el este minunat, merita sa parcurgem cele 50, 60 de pagini, este atat de satisfacator, mai ales dupa potopul de lacrimi si tristete provocat de cartea “All your perfects”, a fost ca primele raze de soare dupa furtuna.

finding-perfect-colleen-hoover-cover-book-anca-gv

Povestirea o gasiti in cartea “All Wrapped Up for the Holidays”, o carte ce a strans intre cele doua coperti mai multe povestiri de la diversi autori.

AllWrappedUp_FrontCover

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: