Cand am terminat de cusut lenjeria de pat am inteles repede ca rezultatul final nu era complet, parca mai lipsea ceva.

Stiti ca am o pasiune pentru fetele de parna, asa-i?! Cred ca nu trece o luna sa nu cos cate una noua, asta a pornit de la perna cu memorie de la Jysk pe care dorm, are niste dimensiuni mai ciudate si mereu am nevoie de o fata de perna mai speciala pentru ea, cum nu gasesc sa cumpar, fac.

Uitandu-ma in dulapul cu materiale, am zarit doua din peticele pe care le-am gasit intr-un genbrug cu ceva vreme in urma si am stiut cu ce o sa-mi completez setul. O bucata de in, de-o frumoasa culoare de verde si una de denim alb, foarte subtire. Pentru ca am vrut tot nuante neutre, fara imprimeuri colorate, am ales sa crez texturi iar inspiratia mi-am luat-o din acest VIDEO.

Am urmat aceasi pasi pe care ii urmez de obicei cand realizez o fata noua de perna, un tutorial il gasiti si voi AICI, ori il puteti urma pe cel din video.

Am taiat bucatile pentru noua fata de perna si la final, pentru a crea acel detaliu, am sfasiat bucati de 4 cm., de 6 cm. si de 10 cm, din materialul ramas. Bucatile sfasiate le-am calcat dupa care le-am indoit ca in poza de mai jos pentru a scoate la iveala cati mai multi franjuri, iar apoi le-am atasat conform instructiunilor primite in video si ta-daa…

fata-de-perna3
fata-de-perna9
fata-de-perna8
fata-de-perna7
fata-de-perna6

Rezultatul final

fata-de-perna11
fata-de-perna10

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: