Pornind de la o bluza mult indragita de mine anul trecut, am decis sa ii fac un tipar in speranta ca o sa reusesc sa o recreez in intregime, pentru a ma bucura si mai tare de model, doar ca in alte nuante si imprimeuri.

Dupa o ora de masurat in lung si lat, aveam un tipar nou pe care abia asteptam sa il folosesc.

Uitandu-ma in dulapul cu materiale, am stiut de indata ca a sosit si vremea acestui frumos imprimeu, dar pentru ca aveam doarΒ 1m2 , am folosit altul pentru a fi sigura 100% de functionalitatea tiparului. Fiind incantata de rezultat, in mai putin de 3 ore aveam doua bluze identice, insa imprimeuri diferite. Cealalta bluza am documentat-o intr-o serie de story-uri pe insta @thetalesofasimplegirl.

Desi are 11 nuante ce ii alcatuiesc imprimeul, este atat de feminin si potrivit pentru orice anotimp, dar pentru ca a trebuit sa ii sacrific lungimea, fiind un top scurt, asta il face perfect purtabil alaturi de o pereche de denim cu talie inalta.

Ador versatilitatea tiparului astfel incat daca ii mai adaug 50 de cm in jos, pot foarte rapid sa il transform intr-unul perfect pentru o rochita. Daca mai adaug 30 – 40 cm. pe tiparul pentru maneca, pot rapid sa il transform intr-unul pentru o bluza off shoulder cu maneci lungi.

off-shoulder-top12off-shoulder-top11off-shoulder-top1off-shoulder-top10off-shoulder-top9off-shoulder-top8off-shoulder-top14off-shoulder-top7off-shoulder-top6off-shoulder-top5off-shoulder-top4off-shoulder-top3off-shoulder-top2off-shoulder-top13

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: