Am inceput sa renovez balconul anul trecut de Paste si abia acum am reusit sa il termin. Stiu ca a trecut 1000 de ani insa a fost o calatorie interesanta.

Dupa ce am renovat apartamentul acum doi ani, balconul a ramas neatins din mai multe puncte de vedere. Sa renovezi un apartament inchiriat nu este o idee tocmai buna, indiferent de cat de mult bine ai face. Mi-am luat inima in dinti si nu mi-a mai pasat de depozit, am de gand sa mai stau aici cativa ani si oricum dupa ce platesti 100 e chirii, banii de pe depozit ii primesti inapoi pentru ca acea locuinta trebuia renovata oricum.

balcon2020-13

In August 2019, ajun de ziua mea, am cumparat si dalele de podea de la Ikea, dupa ce am facut o lista cu cele mai bune optiuni. Jos este beton, iarna este rece la picioare ori de cate ori vreau sa intind rufe, iar vara arde, nu pot pune ceva permanent si nici asa nu il mai puteam lasa. Ikea a fost o solutie ieftina, iar rezultatul final a fost cu adevarat wow, in comparatie cu orice alta idee.

balcon2020-12

Ultimul lucru, ce mi-a dat si cele mai multe batai de cap, a fost vopsitul usii si a ramei de la geam, aveam nevoie de o vopsea care sa acopere toate juliturile si defectele, si din nou nu voiam sa investesc pentru ca oricum nu va fi apreciat. Dupa mai multe ganduri, am ajuns sa vopsesc cu acrylic si probabil ca dupa asta o sa merit sa fiu impuscata, insa nu imi pasa. Fereasta si usa sunt destul de vechi si deciza luata este cea mai buna, daca o sa fiu trasa la raspundere, am sa ridic din umeri la fel cum si ei au ridicat cand ne-au predat cheile.

Sunt constienta ca apartamentul arata mai bine decat cand l-am primit, mai putin podeaua, insa nimic grav, o slefuiala buna si o mana de lac o sa il faca sa arate ca nou.

Mareu am iubit acea parte din apartament si mereu am cautat sa il fac sa arate frumos pentru ca doar asa ma va atrage sa stau in el. Sufera schimbari mai tot timpul, insa un lucru ramane mereu acolo, fotoliul crem.

balcon2020-16
balcon2020-11

Acum este spatiul unde mai citesc din cand in cand, usuc hainele si imi expun fiecare creatie. Daca nu ar avea vedere spre vest, l-as tine incarcat cu plante pe parcursul verii ca in pozele de mai jos, dar ce sa vezi, pe geam vad in fiecare seara apusul.

balcon2020-7
balcon2020-6
balcon2020-5
balcon2020-8
balcon2020-4
balcon2020-3
balcon2020-2
balcon2020-18
balcon2020-9
balcon2020-17
balcon2020-10
balcon2020-19
balcon2020-1
balcon2020-15
balcon2020-14

Anca GV

2 comments

  1. Arata minunat. Ai maini de aur si o super viziune. E ca in reviste si nu poti spune ca oamenii care au lucrat acolo nu sunt profesionisti. Felicitari si o zi frumoasa.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: