Simt nevoia sa scriu ceva frumos despre rochita asta, si mai ales despre motivul pentru care am purtat-o, dar m-a parasit inspiratia tare de tot.

Sunt extenuata fizic, psihic, este o perioada dificila dar sunt extrem de recunoscatoare pentru tot.

Revenind la povestea rochitei, am achizitionat acest material din H&M prin Iunie, materialul menit sa fie o frumoasa fata de masa din in. Am ezitat putin, nu stiam daca sa il cumpar sau nu dar vazand rezultatul, ma bucur nespus ca am facut-o.

Tiparul este acelasi pe care l-am folosit la rochita anterioara insa, singura schimbare a fost la baza gatului, imi doream un detaliu dragut reprezentat de funda.

Motivul purtarii rochitei a fost aniversarea blogului, pe 18 Iulie, spatiul acesta a implinit 6 ani. Nu am cuvinte, prinsa cu toate celelalte am uitat complet, insa totul s-a brodit cumva, caci pe 18 Iulie am iesit din casa la pas prin portul din Kerteminde, un frumos loc din nordul insulei Fyn.

Tot nu am inspiratie, tot nu stiu ce sa spun insa un sincer “La multi ani noua!” tot pot sa storc.

La multi ani si va multumesc!

Anca GV

2 comments

 1. La multi ani inainte! πŸ™‚ Foarte frumoasa rochita, iar ideea de material (de la fata de masa) – priceless! Ma voi uita si eu de acum incolo pe directia bucatarie πŸ˜€

  Liked by 1 person

  1. La multi ani noua πŸ™‚
   Materialele sunt de o mai buna calitate si mai ales la reduceri, in plus daca te incadrezi bine cu tiparul, poti scapa de bataia de cap cu tivul rochiei. Poti face fete de perne, decoratiuni pentru pat… idei si tomp sa fie.

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: