Exista era sa spun, dar adevarul este ca am gasit ideea, am repetat pasii si acum am perna perfecta de pus sub spate atunci cand stau pe canapea si ma uit la Tv.

Sa faci binging intr-o pozitie nefireasca nu e tocmai o idee buna, sa faci binging intr-o pozitie confortabila, poate ajunge si la un sezon intreg.

De mai bine de un an am descoperit cum sa faci tipul acesta de perna folosind covorasele SORTSÖ de la Ikea si am mai avut o tentativa sa impart cu voi asta, insa nu stiu ce s-a intamplat.

Covorasele acestea au devenit populare foarte rapid pentru ca mai toata lumea le foloseste, dar nu pentru adevaratul lor scop. Le-am vazut transformate in decoratiuni pentru perete, le-am vazut transformate in fete de perne, le-am vazut transformate ba chiar si in genti sau saculeti pentru depozitare.

Culoarea asta cremoasa m-a cucerit rapid pentru ca mi-am schimbat putin paleta de culori prin casa, ducandu-ma intr-o zona mai calda, mai earthy, folosind tesaturi naturale ca iuta sau bumbac.

De cand am facut perna aceasta, am cautat sa o complimentez cu nuante de bej si pentru celelalte doua perne decorative pe care le am intotdeauna pe canapea.

De realizat este foarte simplu, se ia un covoras, se coase pe lungime cu eticheta in sus, formand un tub, iar apoi se intoarce pe fata. Se introduce orice material de umplutura, eu am o perna compusa din vatelina si resturi de la alte proiecte vestimentare, materiale foarte mici pe care le-am maruntit si mai tare, pentru a nu se forma ghemotoace care ar putea incomoda, toate acestea pentru a crea o perna pe care o pot introduce in orice fata de perna transformata din acest covoras. La final, coasem marginile pentru a prinde perna in interior si voila.

perna-perfecta-nu-exi8perna-perfecta-nu-exi1perna-perfecta-nu-exi7perna-perfecta-nu-exi13perna-perfecta-nu-exi11perna-perfecta-nu-exi5perna-perfecta-nu-exi3perna-perfecta-nu-exi4

Experienta cu prima perna a fost una de minune insa a trebuit sa o refac pentru ca se murdarise mult prea tare, incercarea mea de a o spala nu a fost tocmai o idee buna pentru ca tesatura nu este tratata, iar in contact cu apa, atunci cand se usuca, toate marginile se ingalbenesc. Nu am incercat sa folosesc uscatorul de rufe pana acum caci ma gandesc ca o sa aibe tendinta de a intra la apa.

perna-perfecta-nu-exi2perna-perfecta-nu-exi9perna-perfecta-nu-exi10

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: