Am cumparat materialul acesta prin Mai – Iunie de la Stofmøllen, in prima mea iesire de dupa primul val de pandemie. Abia descoperisem locatia si imi amintesc cat de socata am fost sa vad cat de mare este intregul magazin si ce selectie impresionanta de materiale au.

Stiam ca imi doream o rochie cu imprimeu floral sau daca nu, macar ceva imprimeu, stiam ca voiam un material din viscoza pentru ca imi doream sa fie placuta la atingere, sa se simta confortabil pe piele si mai stiam ca imi doream o rochie pe care sa o pot purta si tarziu in toamna cu un cardigan peste. Pe scurt, imi doream o alta pisa basic foarte versatibila.

Mi-am propus ca inainte sa ma apuc sa cos piese vestimentare complicate si “speciale”, mai intai sa imi croiesc cateva basic-uri pentru a-mi crea o garderoba de baza.

Rochia despre care am sa vorbesc astazi, nu este foarte diferita de cea din articolul trecut, caci practic am folosit acelasi tipar pentru partea superioara insa partea de jos este putin mai scurta si formata din doar doua valuri, iar greutatea materialului o face sa fie foarte speciala, foarte diferita.

Nu am multe de mentionat despre ea, doar ca am realizat-o pe fuga in doar doua zile acum pe final de luna, caci imi doream sa continui challenge-ul pe care l-am acceptat, si sa cos o pisa vestimentara in fiecare luna. Deasemenea, incerc sa notez fiecare informatie cu referire la aceasta rochie pentru ca vreau sa ramana aici, in portofoliu asa ca mai jos am sa adaug si cateva fotografii de pe parcursul intregului proces, insa si rezultatul final.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: