Dovleci!

Asta a fost raspunsul cand m-am intrebat, ce vreau sa ilustrez in bullet journal ca si tematica. Adevarata provocare a fost atunci cand m-am intrebat cum vreau sa arate titlurile, caci de caligrafierea cu Tombow m-am cam plictisit, in sfarsit. Fiind Octombrie, luna in care se si sarbatoreste Halloween-ul, am decis sa utilizez un font mai spooky, care sa duca cu adevarat cu gandul la aceasta sarbatoare.

Nuantele alese sunt de la markerele Tombow, am utilizat pentru font nuanta 098, iar pentru a da culoare dovlecilor, am utilizat nuantele 025, 905, 912, culori pe care le-am aplicat pe o farfurie dupa care, cu ajutorul lui N00, am intinat in varful lui putin pigment iar apoi am colorat partile dovleacului pe care le doream evidentiate.

Schitarea contururilor am realizat-o folosind fineliner-ul Tombow Mono drawing pen 01. A trecut ceva vreme de cand am aflat de ele si mai ales, de cand am inceput sa mi le doresc, dar abia acum am pus mana pe ele pentru ca in sfarsit am decis si care sunt nuantele de Dual Brush-uri pe care vreau sa le mai adaug micutei mele colectii.

Intreaga planificare, din punct de vedere al tracker-elor este identica cu cea din luna Septembrie, functioneaza si inca ma motiveaza sa deschid bullet journal-ul si sa imi notez gandurile.

Mai jos am sa va las cateva imagini insa mai multe veti gasi pe  @ancagvbulletjournal pe Instagram.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: