Am vazut pe instagram-ul @the.hemming un look purtat de Kimberley, format dintr-o frumoasa fusta de culoare bleu si o bluza de culoare alba, si dupa mai multe cercetari, am gasit ca fusta se numeste Kami iar bluza este defapt Adelia dress transformata intr-un top.

Stiu ca acel outfit este foarte varatic perfect pentru plaja, iar la noi mai este putin si vine Craciunul si daca m-as apuca sa le fac nu as mai avea cand sa le port, dar sunt in pana de idei si vreau sa profit de materialele pe care le am in stash, pentru ca sunt sigura ca am exact cat trebuie si sunt sigura ca doar acum am sa reusesc sa indeplinesc aceasta misiune, pana nu pun ochii pe altceva.

M-am apucat de Kami skirt mai intai pentru ca nu necesita sa cumpar tiparul, intrucat toate masuratorile le-am gasit AICI, ba chiar si intregul tutorial.

Am reusit sa termin fusta in doua zile dar pus cap la coada, mi-a luat cam sase ore sa o fac.

Referitor la marimile si masuri, ca sfat daca o recreati, va recomand sa adaugati cinci cm. pentru partea superioara a fustei caci va iesi foarte scurta, asa puteti sa fiti sigure si in cel mai bun caz, daca o doriti mai scurta, puteti taia.

Dupa ce am terminat fusta, pentru ca mai aveam foarte putin material si am vrut sa profit la maxim de el pentru ca imi place enorm nuanta si textura, am cusut si un scrunchie in ton pentru a-l asorta fie fustei, fie rochiei despre care am vorbit AICI. Ce este interesant la acest scrunchie, este faptul ca i-am adaugat o funda pompoasa folosind tutorialul de AICI.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: