La multi ani pe acest an, stiu ca a trecut o luna de cand am pasit in 2021 iar eu abia acum ma trezesc, adevarul este ca am fost prinsa peste cap cu ale mele si am simtit nevoia sa ma bucur de ele din plin.

Nu am mai vorbit de carti, nu am mai vorbit de hainele cusute, nu am mai vorbit despre nimic, nu am mai postat pe conturile de Instagram, iar pe Facebook cu atat mai putin, adevarul este ca anxietatea imi pune tot mai des bete in roate si imi e destul de dificil sa mai vorbesc public despre anumite evenimente. Expunerea online nu mai este o activitate favorita cam de ceva vreme, iar in ultima perioada o gasesc chiar repulsiva.

Partea buna este ca blogul ramane inca un hobby si am sa il alimentez cu articole despre subiectele obisnuite ori de cate ori simt nevoia, fara un program specific, chiar daca nu imi mai vine sa scriu cu atata usurinta. Pentru acest an am incontinuare planuri si incontinuare am sa revin cu cate un articol surpriza, nu tin mortis sa adun vizualizari, dar ador sa ma intorc la anumite articole, ma ajuta sa imi dau seama de evolutie, si este cea mai usoara solutie de a stoca amintiri.

Momentan, suntem inca in lockdown aici in Danemarca, cel putin pana pe 7 Februarie, eu ma aflu tot in concediul cauzat de Covid-19, insa am ceva mai multa experienta, am mai trecut prin asta… Legat de ce am mai facut, pot sa spun ca am fost foarte productiva, in curand voi adauga cateva articole legate de cateva noi piese vestimentare cusute si probabil un mic book haul de pe 2020, carti de care abia acum am inceput sa le parcurg. Sunt si alte nimicuri, dar pana nu se vor concretiza, consider ca nu merita sa intru in detalii. Vremea joaca feste, ma amageste cu cativa fulgi de zapada, dar si pentru acestia sunt recunoscatoare caci nu am mai vazut zapada din 2017.

E doar un alt inceput de an, dar avem o noua sansa, cel putin sa ne mai descotorosim de bagajul de negativitate cauzat de: evenimente, persoane sau forte ale naturii, o noua sansa sa devenim mai pozitivi si mai increzatori.

Sper ca voi sunteti bine si ca ati avut parte de niste sarbatori minunate.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: