Pentru luna Aprilie nu am apucat sa cos nimic, am ceva planuri dar procrastinez caci am un tipar nou si mai intai trebuie incercat, imi da cu virgula marimea si nu vreau sa risc sa stric frumosul material ales.

Am procrastinat si cu postatul despre creatiile din luna Martie, sunt multe la jumatate, trec printr-o perioada foarte grea si nici pentru micile hobby-uri nu am mai avut energie.

Vremea cred ca a fost o alta surpriza neplacuta, caci dupa cateva zile frumoase, calde, au venit zile extrem de reci cu ninsoare si grindina, care mi-au alimentat starea deja deplorabila.

Scriu acum despre bluza aceasta caci am apucat sa o port de cateva ori in speranta ca voi convinge norii sa se indeparteze, lasand soarele sa straluceasca si in viata mea.

Am gasit bucata aceasta de material in ziua in care mi-am cumparat masina de cusut despre care am vorbit AICI, zacea pe o masa cu o eticheta pe care scria 2 koroane. Dupa prima inspectie am realizat ca este 1m patrat de material si l-am cumparat cu intentia de a-mi face macar un scrunchie din el.

Dupa cateva saptamani si inspirata de o punguta de nasturi mai scumpi de 10 ori decat materialul, am decis sa imi mai fac o bluza Adelia. Materialul a ajuns la fix, mi-au ramas foarte putine petice si sunt incantata ca in sfarsit am ceva cu ce sa asortez frumoasa mea pereche de adidasi cu platforma.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: