Imi amintesc cand a inceput pandemia, cand m-am apucat de cusut si ma uitam dupa inspiratie, imi amintesc cat am suspinat dupa acest tipar si desi nu era o avere, prioritatile erau altele asa ca a ramas undeva pe un wishlist pana in primavara acestui an.

Pipit Loungewear este un set destinat celor ce nu vor sa iasa din pijamale dar cumva vor sa ii pacaleasca pe cei din jur ca au depus efort in alegerea unei tinute.

L-am cusut pentru ca mi-am impus sa o fac, am tiparul de vreo doua luni si abia in luna Aprilie i-a venit randul caci imi doream sa port ceva nou de ziua mea.

Materialul ales este o viscoza vaporoasa pe care am ales-o impreuna cu cel folosit la cel din acest articol si care are o culoare deloc noua pentru mine, si anume acest mustariu. Sunt hipnotizata de aceasta paleta de culori, am inceput cu incaltirile si am continuat, iar in aproximativ un an am adunat o substantiala gama de articole vestimentare de culoare galbena.

Tiparul il gasiti pe site-ul celor de la Common Stich unde puteti gasi si o frumoasa selectie de tipare gratuite printre care si Loungewear Set, setul pe care l-am cusut eu in articolele trecute.

Odata imprimat, tiparul este foarte usor de urmat, instructiunile sunt foarte clare iar rezultatul final este unul de vis.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: