In primavara au fost niste reduceri la Jysk, nu mai tin minte cu ce treburi am ajuns pe acolo dar imi reamintesc ca am plecat cu un bagaj imens, printre care si un set de lenjerie de pat intr-o frumoasa culoare de albastru-turquoise. Nu culoarea m-a atras in special, desi cei ce ma stiu pot spune ca sunt o mincinoasa, ci tesatura, este un bumbac de o foarte buna calitate, foarte fin si foarte bine tesut astfel ca nu se vede nimic prin el.

Ajunsa acasa, l-am si bagat la spalat pentru ca stiam ca acela va fi urmatorul proiect.

Dupa ce s-a uscat si am reusit sa descos fiecare parte de material am realizat cat de mult este si cat de multe lucruri pot face din el, insa m-am calmat rapid cand mi-a trecut prin cap o idee geniala.

Surpriza o sa o vedeti in articolul urmator care va fi postat aici, maine, caeasi ora.

Am croit o rochie simpla dupa un model pe care il am de la Zara, am vrut sa-mi testez abilitatile de a trasa un tipar dupa un lucru avut si consider ca am cam nimerit. In plus am creat si micile detalii de la mansete si de pe piept, niciodata nu mi-am folosit masina de cusut pentru a broda dar pentru ca materialul este mult prea plictisitor, mi-am zis ca putin “spice” nu strica.

Sunt extrem de multumita de rezultat, rochia a venit cu mine in Copenhaga si m-a facut sa ma simt ca o adevarata printesa.

Anca GV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: