scoala-supunerii_1_fullsize

Un roman aparut de ceva vreme, cativa ani pe care nu am avut curaj sa il citesc judecandu-i titlul. Mi-am facut curaj insa dupa ce am terminat “Secrete intunecate”, aceasi autoare, cu siguranta acelasi gen de prezentare a actiunii.

Acum dupa ce am terminat-o in mai putin de 24 de ore pot spune ca am avut dreptate, autoarea evidentiaza scenele erotice mai mult decat trairile personajelor, iar asta nu este deloc de incriminat, as putea spune ca aceasta carte este destinata cititorilor mai neortodoxi, care se pot lipsi de smiorcaielile unui personaj feminin sensibil sau a unui barbat perfect.

Natalie este intruchiparea unei femei perfecte, inalta si de o frumusete izbitoare, cu o cariera de succes, invidiata de multe femei dar cu o viata privata dezastruoasa. Desi stie ce isi doreste cel mai tare, obsesia ei de a controla totul, “sperie” orice barbat, iar acest fapt o adanceste si mai tare in starea de nefericire.

Cand Jan ii povesteste despre scoala exclusivista de weekend din Sussex, denumita Paradisul si beneficiile avute asupra comportamentului ei, Natalie decide ca ar fi o solutie de criza sa ia si ea parte.

Dupa cateva saptamani se vedea deja in drum spre misteriosul loc si ajunsa acolo avea sa descopere cu adevarat despre ce era vorba. Intampinata la receptie de o tanara, este dusa in camera ei si anuntata ca indrumatorul ei o va vizita curand. Odata cu vizita indrumatorului, pe numele lui Simon, intelege exact de ce prietena ei ii vorbise soptit despre Paradis, intelege si ca nu mai avea scapare si singura solutie sa scape de tot era sa plece dar ceva parca o tragea in jos indemnand-o sa cunoasca mai mult.

Testul la care fusese supusa in prima vizita a lui Simon desemnase faptul ca este o dominatoare iar ea avea sa invete pana la finalul cursului cum sa devina o supusa perfecta, oferind placere chiar daca risca sa nu primeasca in schimb.

Pe parcursul sederi la Paradis, invatase cum sa isi controleze gesturile, cum sa ofere placere deplina unui barbat, isi dezvoltase sexualitatea si deveni o supusa extraordinara care fu laudata la finalul cursului de catre indrumatorul ei.

Din nou puteam sa o vedem pe Natalie triumfatoare demna de invidiat, dar in adancul sufletului ei simtea ceva pentru Simon si ar fi dat orice sa se convinga ca este reciproc insa autocontrolul de care el dadea dovada nu lasa sa se vada absolut nimic.

Finalul este cu happy end si de aceasta data, asa ca va puteti imagina ca cei doi au ajuns impreuna pana la final, mai important este, cum de au ajuns impreuna, ce a declansat ca masca stranie a lui Simon sa fie inlaturata si cum de a renuntat la contractul de indrumator de la Paradis, tinand cont ca relatiile intre cursanti si profesori erau strict interzise.

Printre replici delicioase si scene incendiare, personaje istete si senzuale, cartea are plusuri si minusuri, are de castigat pentru ca din primele pagini te arunca intr-o depravare totala, nu astepti 100 de pagini pana citesti ceva interesant, ajungand sa detalieze scene mai ceva ca in Fifty Shades of Grey dar si de pierdut pe urma faptului ca nu te invaluie cu acea caldura, ideea de a te familiariza cu locul, personajele, facandu-te sa te simti comfortabil, in concluzie, nu este pentru toata lumea.

P.S. In acelasi gen gasiti si seria Sweet de Maya Banks despre care am scris tot pe blog.

img_6394

Anca GV

2 comments

  1. Asa as fi spus si eu , daca i-as fi făcut o recenzie ! Fara prea multe sentimente , doar sfârșitul care ne-a lăsat de inteles ca dragostea de-abia de atunci se consuma 😝 . O lectura într-adevăr ușoară si la propriu si la figurat ..
    Pe scurt , pentru cine ii place genul erotic , aceasta carte este putin mai intensa spre genul dominație -supunere si care tinde sa-ți pună mintea la contribuție …

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: