Coperta O minciuna nevinovata.cdr

Inchid cartea si trec cu degetele mele transpirate de atatea emotii, peste literele usor iesite in relief ale titlului: “O minciuna nevinovata”

De ce nu pot fi toate cartile ca asta?

Iubesc scriitoarea, la modul cel mai serios… stiam eu ca merita sa citesc orice de le ea dar cateodata, o carte atat de buna, e bine sa o pastrezi pentru zile de sarbatoare, zile in care simti cu adevarat nevoia de ceva bun.

E vineri, ora 5 fara 20 dupa amiaza iar eu pur si simplu nu m-am ridicat din pat, nu m-am schimbat de pijamale… am apucat doar sa fac 2 senvisuri si sa fac refill la cana cu apa de 3 ori, atat. Aveam nevoie de pauza asta cu atata disperare incat am simtit-o de azi-noapte cand inca citeam desi ochii ma glodeau teribil.

“O minciuna nevinovata” este despre maturizarea surorii lui Kacey Cleary pe care am descoperit-o in cartea “Zece respiratii scurte” despre care am scris AICI.

Livie isi urmeaza promisiunea facuta inca din copilarie de a merge la Princeton, promisiune facuta datorita faptului ca si parintii ei au studiat la acea universitate.

Debutul lui Livie la Princeton nu s-a manifestat atat de “cuminte” pe cum ea si-l imagina, impinsa de la spate de catre sora ei si cateva pahare de jelly vodka ajunge sa se trezeasca cu un tatuaj pe spate, mahmura si cu un baiat gol pusca in camera ei de camin.

Actiunea nu este chiar atat de simpla, din contra, K.A. Tucker este maiestra in a te face sa urlii un mare “aoleuuu” sau “nu creddd!!!”, am patit si cand am citit “Zece respiratii scurte” si am patit si acum.

Spun ca nu este o lectura usoara, simpla, datorita faptului ca personajele sunt destul de complexe, genul de personaje foarte misterioase, atat de misterioase incat nici prietenii lor nu le cunosc adevaratele povesti.

Despre Livie stim inca din primul volum ca s-a confruntat cu pierderea parintilor, situatie destul de dura pentru un copil de doar 11 ani, dar mai dura a reprezentat pentru ea, frica de a-si pierde sora, singura membra a familiei ramasa in viata dupa accident. Toate acestea au maturizat-o inainte de vreme insa viata nu a invatat-o cum sa fie fata de ea, sa se cunoasca sau sa evalueze corect, care sunt dorintele ei si toate acestea pana sa ajunga la Princeton.

In lungul drum spre maturizare, alaturi de Livie a fost intotdeauna Dr. Stayner, care a vegheat-o din umbra, la doar un telefon distanta si care s-a dovedit a fi o figura mai mult paterna pentru ea, de fapt pentru ambele surori Cleary.

Actiunea se petrece destul de alert, presarata cu momente romantico-erotice si cel mai adesea intalnim panica… sa nu cumva Connor sa o gaseasca pe Livie impreuna cu Asthon… daaaa… gataaaa, deja simt ca v-am starnit interesul, merita.

20170406_230541

Eu am primit recent seria, mai ales ca este una dintre seriile mele favorite si ma bucur enorm sa le am in biblioteca.

M-am atasat foarte tare de aceasta serie pentru ca mi-a amintit de “puterea surorilor”, acea putere de a iti permite sa spui despre sora ta ca este “proasta” fara ca ea sa se supere, imi este dor de sora mea nespus si daca mi-a curs vreo lacrima la aceasta carte,a fost pentru ca am devenit nostalgica…

O lectura superba, de nota 20, o lectura care iti intra in suflet mai ceva ca un drog puternic…

o-minciuna-nevinovata

Anca GV

3 comments

  1. Eheeee , ai terminat-o !!
    Iti dau dreptate , autoarea are un stil de a te tine cu sufletul la gura sa stii ce se întâmpla. La „zece respirații scurte” am simțit rau de tot nevoia de a sta lipita cu cartea de mine pentru a termina cat mai repede povestea. „O minciuna nevinovata „, este un pic mai domoală in întâmplări , dar totuși o seria care m-a captivat .
    P.s . Imi plac recenziile tale, sper ca nu te deranjează postările mele .
    Pupici !

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.