In sfarsit pot sa spun ca a venit Primavara si in Danemarca, zilele devin din ce in ce mai mari iar vremea se straduieste sa fie mai buna.

A devenit un lux sa fim acasa impreuna si sa simtim ca petrecem timp de calitate impreuna, asa ca, atunci cand este vreme frumoasa, strabatem micile stradute ale orasului Assens, pe jos pentru a crea noi amintiri.

O cafea sau o bere la Pub-ul nostru favorit, plimbare la Marina, prin parcuri… oriunde incercam sa ne deconectam de la tehnologie si sa ne bucuram de povesti, imbratisari si tandreturi.

Ador orasul, il iubesc la propriu, desi este micut… iti ofera acea liniste si caldura, te face sa te simti acasa cu usurinta, oamenii sunt calzi si zambitori si e imposibil sa nu zaresti un chip cunoscut

Recent au inaugurat un nou ponton la Marina si sunt extrem de bucuroasa, astept cu nerabdare sa vina vara si sa fie ticsit de oameni, iar portul, sa fie plin din nou de barci cu panze imaculate, colindand largul marii.

E “greu” sa pui pe tine niste haine subtiri chiar daca soarele incalzeste cu putere, vantul este cel mai mare dusman, este atat de puternic si rece incat intra pana la os, de aceea inca nu am renuntat la puloverele calduroase.

primavara1
primavara10
primavara4
primavara02
primavara5
primavara6
primavara
primavara7
primavara13
primavara8
primavara9
primavara11
primavara12

Detalii outfit:

Jeansi : H&M
Sweater : New Yorker
Botine : H&M
Accesorii :  H&M

Anca GV

7 comments

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.