Asta sigur nu poate fi pe gustul ori si cui dar al meu sigur este.

Poate ati sesizat lipsa mea din mediul online, daca nu, inseamna ca am reusit sa ma impart bine…

De o luna si ceva am descoperit jocul Witcher III – Wild Hunt iar asta m-a tinut multe nopti treaza si am “pierdut” multe zile de lucru…

M-a atras gameplay-ul pentru ca orice decizie iei, poate sa influienteze cursul jocului si mai ales finalul, jocul are in jur de 37 de finaluri care pot fi fericite sau mai putin fericite, plus inca doua expansion packs cu povesti diferite.

Cum eu devorez cu mare drag acele momente de gaming, jocul asta a fost un prilej bun sa ridic standardele, mai ales dupa ce am jucat GTA V, GTA Online, Mafia III si Assassin’s Creed Syndicate. S-a dovedit a fi un masterpiece, datorita graficii, a povestii, dar si a peisajelor si a detaliilor, bineinteles.

Jocul este extrem de complex, pe langa faptul ca intalnim nenumarate personaje si fel de fel de creaturi mistice, elfi si lumi diferite, avem avem parte si de romantism, Geralt of Rivia si idilele lui se ivesc si in joc insa in carti sunt mult mai intense din cate am auzit.

jpg

Povestea jocului a derivat de la cartile scrise de autorul polonez, ANDRZEJ SAPKOWSKI, o serie de sapte volume, volumul opt urmand sa apara anul viitor, ce il au in centrul atentiei pe Geralt of Rivia, un vrajitor cu par alb, vanator care prin training si mutatii genetice a dobandit puteri supranaturale pentru a ucide fara mila monstrii.

wallhaven-214434

Seria a inceput sa apara in Polonia in 1993 si in 2015, primul volum a fost tradus si in limba romana.

“Ultima Dorinta” este primul volum al seriei, este tradus de editura Nemira insa de curand, aceasi editura a mai tradus inca un volum intitulat “Sabia destinului”.

witcher-site
andrzej-sapkowski---sabia-destinului-c1

 Povestea jocului pare destul de interesanta dar cum noi stim ca orice adaptare isi pierde din detalii si farmec, ma face sa cred ca lectura este de o mie de ori mai buna si asa am inceput sa caut despre carti.

Nu stiu exact sa aleg motivul pentru care vreau sa citesc si cartile: pentru ca mi-a placut jocul si am nevoie de mai multe detalii despre personaje, sa ma ajute sa le inteleg mai bine sau sa aflu exact cum autorul a gandit si conceput personajele pentru carte… sper sa aibe sens…

Pe scurt… daca sunteti fani ai genului fantasy nu are cum sa nu va placa aceasta serie, ganditi-va la Game of Thrones, consider ca reprezinta o buna comparatie…

Anca GV

18358780_1382687745132898_2105175416546593715_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: