As dansa in ploaie de bucurie pentru ca a aparut cartea asta… o astept de ceva vreme si sunt tare incantata mai ales ca intr-o luna o sa ajung acasa in Romania si o sa pot merge personal dupa ea in librarie.

“Vocea lui Archer – Mia Sheridan” de la editura Epica, pare genul de carte pe care o sa o citesc fara intrerupere, genul de carte extrem de intensa, ce e drept, ma duce tare cu gandul la “Aerul pasiunii – Brittainy C. Cherry” si ma bucur ca imi da acest sentiment mai ales ca acea mi-a placut enorm.

vocea-lui-archer

Descrierea editurii:

“Bree Prescot soseste intr-o mica localitate de provincie cu speranta ca aici va fi locul unde isi va gasi linistea sufleteasca pe care o cauta cu disperare, dupa un moment traumatizant petrecut intr-o noapte cumplita, cand tatal ei a fost ucis. In timp ce se instaleaza in noua ei locuinta, soarta i-l scoate in cale pe Archer Hale, un tanar singuratic si misterios, care ascunde in sufletul sau o suferinta profunda.

Este un om fara voce si discret, care, pentru toti locuitorii orasului, in afara de Bree, trece neobservat.

,,Vocea lui Archer” este despre intalnirea dintre o fata blocata in amintirea unei nopti terifiante si a unui barbat pentru care iubirea reprezinta cheia vindecarii si libertatii lui. Este povestea unui tanar care traieste cu o rana ingrozitoare si a unei fete care il va ajuta sa-si gaseasca ,,vocea”. E un roman emotionant si captivant despre suferinta, destin si puterea tamaduitoare a dragostei.”

flori-mici

Cu o asa descriere… cum sa nu ma atraga?

Pe voi va tenteaza? Pe GoodReads are un ratting de 4.46, deci…

Anca GV

1 comment

  1. Nu pot să zic decât „yes, please!” 😀 Voiam la un moment dat s-o citesc în engleză, dar n-am mai avut ocazia s-o iau, aşa că acum e momentul potrivit. Şi eu vreau s-o citesc neapărat în vara asta! 😉

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: